MaximusFTW írta:A rendőrökkel kapcsolatban mit gondoltok? Olyanok legyenek mint mondjuk a Mafia 2-ben, ahol büntettek a gyorshajtásért is de cserébe le lehetett fizetni őket, vagy maradjanak olyanok, amilyenek az eddigi GTA részekben voltak?
Én örülnék olyannak, mint ami a Mafia 2-ben volt, hogy addig a zsernyákok körözni fognak téged amig nem váltasz ruhát, vagy nem cseréled le az autód rendszámtábláját, vagy az egész autót. Nekem nagyon bejött, sokkal élethűbbe tette a játékot.Szerintem maradjanak olyanok, mint eddig, de néhány kis változtatást én bevezetnék azért.
Nem bánnám, ha nem csak egyenruhás rendőrök lennének, hanem mondjuk lenne három-négy különböző skin, amit nyomozók viselnek (Öltönyös nők-férfiak).
Ez a megjelenés. Viselkedés tekintetében én annak örülnék, ha kissé ügyesebben keresnének fedezéket, hogy nagyobb legyen a játékélvezet.
Na persze a másik jó dolog az lenne, ha mondjuk mesterlövészpuskával lősz le egy rendőrt, akkor a többi rendőr nem tudja, hogy te voltál, hacsak nem látott téged.
Szóval normálisabb körözéskapási rendszer
Nem bánnám, ha lenne a játékban egy feleségem, nem tudom hogy ti hogy vagytok ezzel. Ja és persze miután hazaértél a missziókból akkor a "save game" előtt még lenne lehetőségetek feltornászni az életerőt (if you know what i mean). Akkor nem kéne "szenvedni" a barátnőkkel sem.[/quote]
a feleség nem is rossz ötlet,de lehet,hogy visszavenne a szabadságérzetből,mindenesetre a templomos jelenetek nekem nagyon tetszettek a IV-ben.
A körözés viszont a mafia 2-ben valami borzalom,minden hülyeségért üldöznek. Szerintem a GTA-ba nem való a kresz,az is korlátozná a szabadságérzetet,a rendszám megjegyzés is rossz lenne,mert a GTA IV-et ismerve a játék állandóan az autó átalakító üzem elé teleportálna néhány zsarut ,meg amúgy is ez is korlátozná a szabadságérzetet,szerintem a IV-ben teljesen jó volt a körözés,bár a birságot és a lefizetést tényleg belerakhatnák,de max ennyit. A mafia 2-ben egyáltalán nem tetszett a körözési rendszer,bár a GTA IV-et is lehetne csiszolni,de nem úgy,hogy elszigorítják mafia 2 módra.[/quote][/quote]
Picit szerintem mindenképpen kéne javítani a zsaruk intelligenciáján. Nagyon poén lefizetni őket, a Mafia 2-ben tetszett . Na meg ne akarják már szétlőni a fejem azért mert esetleg balesetet okoztam... szépen adják ide a csekket aztán vagy kifizetem vagy nem.
Hmm, ez egy jó kérdés. DLC-t mindenképpen várok hozzá a későbbiekben. Ez a korrupt zsarus dolog nekem személy szerint bejön, lehet hogy Tempenny rendőr visszaköszönne? Abban mindenesetre biztos vagyok, hogy az alapjáték sztorija úgy lesz felépítve mint a negyedik rész, tehát egymásba fognak kapcsolódni a DLC-k és muszáj lesz végigvinni azokat is hogy megértsük a teljes történetet.Csodálkozni fogsz, de én tényleg örülnék, ha lehetne feleség a játékban.
Ha lehetne a GTA IV -ben, akkor én már rég megkértem volna Kiki Jenkins kezét
Amúgy tényleg segítene egy kicsit (fizetni kéne a papnak, vagy az akv -nek, hogy adjon össze )
Amúgy visszatérve az álmodozásokra:
Szerintem a játék maga is jó, de két kiegészítő sokat dob a kedveltségen (a GTA IV is jobb a két kiegészítővel. Illetve a TLADvel mindenképpen).
Egy, amiben egy korrupt zsaru átveszi a város egy negyedében az uralmat, és egy, ahol... Mi lenne a legjobb? Szerinted? Mi illene a még egyáltalán nem ismert GTA V -höz?
Esetleg valami korrupt politikus? Volt egy csávó a TLAD-ben, az is politikus volt, nem jut eszembe a neve. Kíváncsi lennék egy ilyen DLC-re is. De akár olyat is el tudnék képzelni, hogyha családunk lesz akkor valamelyik családtagunk életéből csinálnak DLC-t.