Én a GTA IV-nél anno igazán nem vettem észre nagy különbséget 2GB majd 4GB RAMmal.apollo 12 írta:Inkább én is így teszek. De amitől a legjobban félek az a gyilkos RAM
A játéktér KUR** nagy és ha nem tudom betölteni akkor az nagy szívás.remélem olyan 8 vagy 10GB lesz a minimum gépigény mert annál többet egyenlőre nem tudnék venni na és a processzor JAAAAAAJ...
FUCK tényleg nem tudtam mi a rövidítése mondjuk nem is játszottam vele.realostew írta:Max Payne3.. Tudod a R* másik nagy játéka.
Igen menne a gépemen remélem igazad lesz addig is spórolok Ja és visali szerintem neked is igazad van.Neil írta:MP3-hoz hasonló gépigénye lesz szerintem. Ha az fut a gépeden, akkor az V-ös is fog. Talán a RAM lesz 4-6 giga. Most én is arra spórolok, de ha nem jön össze, akkor konzol lesz. Valószínű PS3, mert arra jobbak az exkluzív játékok. De remélem, hogy inkább PC-m lesz.
Fhuuu..... Most aztá olyat mondtá amit nem tudtam. Tudom én mi az az hdd meg az ssd a hdd egy merevlemezre menti az adatokat míg az ssd chipekre.Nem vagyok hülye (szín ötös voltam/vagyok infóból)Nem én arra gondoltam hogy... inkább elmondom az egészet.Még ki se jött a gta V de én már azon aggódtam hogy nem lesz elég jó a gépem ezért megkérdeztem egyik haverom hogy tudna e majd ramot adni ő aszt mondta hogy oké DE megkérdezte hogy milyen hdd m van mert hogy attól is függ persze én erről én nem is hallottam ezért akartam itt megkérdezni mert én addig úgy tudtam hogy a proci számít. Sajnos nem tudom milyen alaplapom van mert EGYSZERŰEN SEHOL SINCS az én gépem egy Asus Essentio Series CM6830 OFF.:Ebben a gépen usb3.0 van és hatalmas a különbség.Sokkal gyorsabb Amúgy ha nem tudtam volna haszos lett volna amit írtálKisprobegt írta:Apollo... A Ram és a merevlemez nem ugyan az. Merevlemezből két fajta létezik. Az egyik a HDD amikben lemezekre menti az adatot. A másik az SSD ami úgy működik mint a Pendrive vagy a MicroSD kártya. Tehát nincs mozgó alkatrésze. Ezáltal még gyorsabb is csak drágább. Azt hogy mennyi Ramot támogat a géped úgy tudod megnézni hogy az alaplapod típusát begépeled a googleba és utána jársz. Nekem Pl.: négy Ram foglalatom van mégis csak 4 Gb támogat max. De ha küldesz egy típust akár én is megnézem neked.