Luszie írta:dani.szentgali írta:
A GTAV is a ritkasága meg a népszerűsége miatt még mindig embertelenül drága ahhoz képest, hogy egy lassan öt éves
Ritkasága? Mindenhol lehet kapni.

Az Online miatt tartja az árát.. Prevgenre 3 ezrekért lehet már kapni.

Jó, oké, rosszul fogalmaztam.

A "ritkasága" szó alatt én azt akartam hangsúlyozni, hogy a legtöbb mai videojáték céggel ellentétben a Rockstar játékai nem évente/kétévente, de még csak nem is háromévente jelennek meg, hanem sokkal ritkábban, 4-5 évente, ami miatt jóval ritkábbnak számítanak, mint a többi játék, és ez is az oka annak, hogy egy GTA-nak vagy más R* játéknak jóval hosszabb ideig konstans magas az ára. Szóval azért "ritka", mert nem évente jelenik meg, és nem azért, mert nem lehet boltban kapni vagy ilyesmi.
Rockstar69 írta:Max használtan.

A Rockstar játékok mindig is ilyenek voltak, lassan megy le az áruk.
Igen, én is ugyanerről beszélek.

És én is tudom igazolni, a GTAIV-t én kétéves korában vettem meg, és ugyanannyiba került, mint amikor frissen megjelent. Mivel nem sűrűn jelennek meg R* játékok, ellenben nagyon népszerűek, így érthető, hogy az áruk sokáig piszkosul magas, míg a többi játék, ami sokkal gyakrabban jelenik meg, pár hónap alatt komoly árcsökkenésen esik át.
NikitaDragovich írta:Szerintem a PS3-as és az Xbox 360-as GTA Online nem halott, mert még mindig játszanak vele. Biztos vagyok benne, hogy még most is sokan tolják az Online-t régi konzolokon.
Ezt már nem tudom sem igazolni, sem cáfolni, mivel több, mint másfél éve nincs közöm a prevgen konzolokhoz.