![nagyon boldog :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Hiányzik még:
- Franklinnel egy verseny
golfozni meg kellene tanulnom
teniszezni kell egy baráttal
8x knight flight (15 - acsihoz)
25 különleges ugratás (50 -acsihoz)
![nagyon boldog :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
![Kép](https://kepkuldes.com/images/5490d886c4dc58308b8265dc3c5b2124.md.png)
Valóban ez lehet a megoldás, köszönöm Dani (és persze Luszie-nek is). Bár nincs PS4-em, de azért lassan a GTA-s polcra fel kellene dobnom a PS4 változatot is, csak azért kérdezősködöm. De talán maradok az eredeti kiadás mellett, annak a legszebb a borítója.dani.szentgali írta: ↑2019. 10. 15. 13:12Lehet én vagyok tájékozatlan, de én azt hiszem, hogy a PE és a POE között az a különbség, hogy utóbbiban nagyobb pénzjutalmat kapsz kezdésként a GTA Online-ban. Igazából az újabb konzolokra kiadott PE-k - mind a sima, mind pedig a POE - tudtommal semmi extra tartalmat nem ajánlanak, "csak" bizonyos mennyiségű pénzjutalmakat az újonnan érkező GTAO játékosok számára, hogy ne totál nincstelenül kezdjenek bele egy olyan játékba, ahol a 2013. óta játszó, hatalmas vagyonnal és szintekkel rendelkező játékosok közé is simán becsöppenhetnek. A PE és a POE között pedig szerintem az a különbség, hogy előbbi valamivel kevesebb pénzt ad, utóbbi többet.
Nagyon szívesen Totyak, örülök hogy bejött a tippem, mert nem voltam teljesen biztos abban, amit írtam.totyak írta: ↑2019. 10. 16. 16:51Valóban ez lehet a megoldás, köszönöm Dani (és persze Luszie-nek is). Bár nincs PS4-em, de azért lassan a GTA-s polcra fel kellene dobnom a PS4 változatot is, csak azért kérdezősködöm. De talán maradok az eredeti kiadás mellett, annak a legszebb a borítója.dani.szentgali írta: ↑2019. 10. 15. 13:12Lehet én vagyok tájékozatlan, de én azt hiszem, hogy a PE és a POE között az a különbség, hogy utóbbiban nagyobb pénzjutalmat kapsz kezdésként a GTA Online-ban. Igazából az újabb konzolokra kiadott PE-k - mind a sima, mind pedig a POE - tudtommal semmi extra tartalmat nem ajánlanak, "csak" bizonyos mennyiségű pénzjutalmakat az újonnan érkező GTAO játékosok számára, hogy ne totál nincstelenül kezdjenek bele egy olyan játékba, ahol a 2013. óta játszó, hatalmas vagyonnal és szintekkel rendelkező játékosok közé is simán becsöppenhetnek. A PE és a POE között pedig szerintem az a különbség, hogy előbbi valamivel kevesebb pénzt ad, utóbbi többet.
Köszi a megerősítést Judit, örülök, hogy jól emlékeztem és bár a konkrét számadatokat nem ismertem, azért mégis igazam lett.