Hozzászólás
Szerző: Bence (Visali) » 2012. 01. 01. 17:37
Én igazából csak egy ellenérvet tartok reálisnak a május 24-i megjelenéssel kapcsolatban: túl közel van a Max Payne 3 megjelenéséhez. Az idő szerintem reális a bejelentéshez képest, illetve grafika, fizika és egyéb technológiák terén nincs akkora újítás, hogy annyira reklámozni kelljen, mint anno a GTA IV-et. Én azon sem lepődnék meg, ha csak két trailer jelenne meg a megjelenés előtt. Az újítások inkább tartalombeliek lesznek - játékmenet, mesterséges intelligencia, stb. -, amelyeket leginkább úgyis a végső hivatalos oldal indulása után ismerünk meg, ahol sok kis érdekesség, kép és videó lesz, körülbelül két hónappal a játék megjelenése előtt.
Annak, hogy ezt ilyen módon közölték én látok értelmet is, hiszen így gyakorlatilag elárulják, de mégsem, vagyis kvázi tudjuk, mikorra tervezik, de nem dorgálhatjuk meg őket, ha valamiért mégis késne az új rész.
Én úgy képzelem el, hogy a GTA V olyan lesz a GTA IV-hez képest, mint a GTA2 a GTA1-hez képest. Ugyanazok a technológiák agyongyúrva, továbbiakkal megtoldva, és inkább a tartalmi elemekre fektetnek nagyobb hangsúlyt.