[Megjelenés előtti] Általános társalgó

Spekulációk és beszélgetések a sorozat legújabb darabjáról.
Lezárt
Hüblookohelimedion
McReary testvér

Re: Általános társalgó

Hozzászólás Szerző: Hüblookohelimedion » 2012. 12. 06. 10:15

Dave írta:Szerintem a többségnek nem tetszett LEGELŐSSZÖR, de el kellett fogadnunk, és nekem már nagyon tetszik ez az új ''dizájn'':D
Nem kötelező senkinek sem elfogadnia ezt a változást. Akinek tetszik, annak tetsszen, akinek meg nem tetszik azoknak nem kötelező elfogadni ezt a változást

Én például soha sem fogom megkedvelni ezt és ezért nem is fogok egy forintot sem fizetni a játékért

bodom26

Hozzászólás Szerző: bodom26 » 2012. 12. 06. 10:45

Én akkor békéltem meg a három karakterrel, mikor megtudtam, hogy hogyan is lesz megoldva ez a dolog. Mert, ha úgy csinálták volna meg, hogy még a játék elején kellene választanom valamelyikük közül, aztán csakis egyedül vele lehene lenni a játék alatt, tehát teljesen különálló személyek lennének, nem lennének semmilyen kapcsolatban, na akkor nekem teljesen elment volna a kedvem a GTA-tól. Így viszont jó, pláne azért mert láthatom őket akkor is, ha éppen egy másikra váltok át. Na ez nagyon szimpatikus nekem. Nem tűnnek el a negyedik dimenzióba, mint Roman, Packie és társaik. Ez, meg az, hogy lesznek benne véletlenszám generált küldetések, hasonlók mint amik a RDR-ben voltak, ez így már teljesen rendben van. Csak maradjon is így, nem szeretnék a továbbiakban, még ismeretlen, ám baljósnak tűnő infókat.

Davekoma
Epsilonista

Hozzászólás Szerző: Davekoma » 2012. 12. 06. 13:35

Cseszneki írta:
Dave írta:Szerintem a többségnek nem tetszett LEGELŐSSZÖR, de el kellett fogadnunk, és nekem már nagyon tetszik ez az új ''dizájn'':D
Nem kötelező senkinek sem elfogadnia ezt a változást. Akinek tetszik, annak tetsszen, akinek meg nem tetszik azoknak nem kötelező elfogadni ezt a változást

Én például soha sem fogom megkedvelni ezt és ezért nem is fogok egy forintot sem fizetni a játékért
Ez elég szomorú.
A R* most létrehoz egy olyan játékot, mint annak idején a GTA III volt, vagyis nagyot fog ütni a játékiparban, és a játékok jövőjében is.
Ha te neked ez nem tetszik, én elfogadom, de szerintem a R* nagy fába ütötte a fejszéjét, de jó fele haladnak, szerintem bitang jó játék lesz.
De végül is ez a te döntésed, de szerintem egy kis változástól, nem kéne azt mondani, hogy a GTA mostantól nem GTA, mert ugyanaz a játék, ugyanazzal a fejlesztővel, csak más formában!
És szerintem ráfért a GTAra egy kis újítás(nem mind ha azt akarnám mondani, hogy nem lenne jó a GTA V egy főhőssel, csak így GTA V, a GTA V!!!!)
DE EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!

Hüblookohelimedion
McReary testvér

Hozzászólás Szerző: Hüblookohelimedion » 2012. 12. 06. 14:17

Dave írta:
Cseszneki írta:

Ez elég szomorú.
A R* most létrehoz egy olyan játékot, mint annak idején a GTA III volt, vagyis nagyot fog ütni a játékiparban, és a játékok jövőjében is.
Ha te neked ez nem tetszik, én elfogadom, de szerintem a R* nagy fába ütötte a fejszéjét, de jó fele haladnak, szerintem bitang jó játék lesz.
De végül is ez a te döntésed, de szerintem egy kis változástól, nem kéne azt mondani, hogy a GTA mostantól nem GTA, mert ugyanaz a játék, ugyanazzal a fejlesztővel, csak más formában!
És szerintem ráfért a GTAra egy kis újítás(nem mind ha azt akarnám mondani, hogy nem lenne jó a GTA V egy főhőssel, csak így GTA V, a GTA V!!!!)
DE EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!
Abban semmi szomorú nincsen, hogy mindenki maga dönti el elfogadja a változásokat vagy sem

Davekoma
Epsilonista

Hozzászólás Szerző: Davekoma » 2012. 12. 06. 14:21

Abban semmi szomorú nincsen, hogy mindenki maga dönti el elfogadja a változásokat vagy sem
De nekem van!

bodom26

Hozzászólás Szerző: bodom26 » 2012. 12. 06. 15:13

Mindenképpen kell a változás, hogy most mekkora mértékben, azt hagyjuk. De mostanában ez a módi, sok fejlesztő megpróbál újítani. Az más kérdés, hogy ezek az újítások nem nagyon tetszenek, egy két játéknál különösen rosszak ezek a megvalósítások. De muszáj egy kis újat csempészni a játékokba, mert elöbb utóbb azt is megunod.

dani.szentgali
Régi motoros
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2012. 12. 06. 15:31

bodom26:Teljes mértékben egyet kell,hogy értsek veled.
A változások elfogadásáról meg csak annyit,hogy én eleinte a GTA4et sem akartam elfogadni,kb olyan szemmel néztem rá,mint most Cseszneki a GTAVre.Nem tudtam elfogadni,hogy gyakorlatilag az egész játék megváltozik,mert lehet,hogy "csak"a grafika volt a főbb változás,de ez számomra óriási volt,és én is féltem attól,hogy béna lesz,meg hogy emiatt a GTA már nem lesz többé GTA.Kijött a játék,és kipróbáltam haveroméknál,és őszintén megmondom,még akkor is azt mondtam,hogy felejtős,mert nekem annyira furcsa volt ez a teljesen más grafika,hogy így néztem ki tőle kb.: :shock: :S
De úgy kb két év múlva úgy döntöttem,mivel nincs más választásom,ezért megveszem a boxomra.Megvettem,és nem bántam meg!Nagyon tetszett,mintha nem is ugyanaz a játék lett volna,mint amit a haveromnál úgy szidtam,pedig nem a játék változott,hanem az én hozzáállásom.
Elnézést,hogy ezt most így leírtam,csak azért tettem,mert én a GTA4nél éreztem olyat,mint most Cseszneki érezhet,ezért elnézést kérek tőle az összes fórumon és azon kívül tett megjegyzésemért.Mert bizony én is ugyanezt csináltam,mint ő.Csak remélni tudom,hogy előbb-utóbb ő is el fogja fogadni ezt a változást,bár ehhez idő kell,mint nekem anno a GTA4nél.
Csak ennyit szerettem volna mondani,köszönöm a figyelmet!

bodom26

Hozzászólás Szerző: bodom26 » 2012. 12. 06. 15:45

dani.szentgali: Mi sok mindenben egyetértünk! Ha a GTA-ról van szó, akkor meg pláne! :)

dani.szentgali
Régi motoros
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2012. 12. 06. 15:49

bodom26:A GTA-témákban valóban szinte mindenben hasonló ötleteink és vágyaink vannak,ez biztos. :) Mondjuk a zenei ízlésünk,na az már más tészta!XD De jól mondod,mi sok mindenben egyetértünk! :)

bodom26

Hozzászólás Szerző: bodom26 » 2012. 12. 06. 16:04

dani.szentgali: XDDDDDD Igen a zenei ízlésünk az már más tészta! Ahogy mondod! XDD
Nagyon valószínű más rádióadó lesz a kedvencünk az V-ben. :D

dani.szentgali
Régi motoros
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2012. 12. 06. 16:06

bodom26:XXXXXXXDDDDDDDDDDDDDD. Az már egyszer biztos! :lol:

bodom26

Hozzászólás Szerző: bodom26 » 2012. 12. 06. 18:00

Én a Mikulástól GTAV-öt kértem, de körberöhögött... :@
...bocs

Davekoma
Epsilonista

Hozzászólás Szerző: Davekoma » 2012. 12. 06. 18:02

bodom26 írta:Én a Mikulástól GTAV-öt kértem, de körberöhögött... :@
...bocs
Nem röhögött körbe, hozott nekünk Vice City-t.XD

Hüblookohelimedion
McReary testvér

Hozzászólás Szerző: Hüblookohelimedion » 2012. 12. 06. 18:31

dani.szentgali írta:mert én a GTA4nél éreztem olyat,mint most Cseszneki érezhet,ezért elnézést kérek tőle az összes fórumon és azon kívül tett megjegyzésemért.Mert bizony én is ugyanezt csináltam,mint ő.Csak remélni tudom,hogy előbb-utóbb ő is el fogja fogadni ezt a változást,bár ehhez idő kell,mint nekem anno a GTA4nél.
Bocsánatkérés elfogadva! Igazából nem is kellene bocsánatot kérned, mert a szövegeiddel nem sértettél meg

és remélem én is úgy járok majd a V-el, mint te a IV-el, de nem adok nagy esélyt rá, hogy változni fog a véleményem

Mike1
Rajongó

Hozzászólás Szerző: Mike1 » 2012. 12. 06. 18:36

Miről van szó fiúk ? :D

Lezárt