bodom26:Teljes mértékben egyet kell,hogy értsek veled.
A változások elfogadásáról meg csak annyit,hogy én eleinte a GTA4et sem akartam elfogadni,kb olyan szemmel néztem rá,mint most Cseszneki a GTAVre.Nem tudtam elfogadni,hogy gyakorlatilag az egész játék megváltozik,mert lehet,hogy "csak"a grafika volt a főbb változás,de ez számomra óriási volt,és én is féltem attól,hogy béna lesz,meg hogy emiatt a GTA már nem lesz többé GTA.Kijött a játék,és kipróbáltam haveroméknál,és őszintén megmondom,még akkor is azt mondtam,hogy felejtős,mert nekem annyira furcsa volt ez a teljesen más grafika,hogy így néztem ki tőle kb.:
De úgy kb két év múlva úgy döntöttem,mivel nincs más választásom,ezért megveszem a boxomra.Megvettem,és nem bántam meg!Nagyon tetszett,mintha nem is ugyanaz a játék lett volna,mint amit a haveromnál úgy szidtam,pedig nem a játék változott,hanem az én hozzáállásom.
Elnézést,hogy ezt most így leírtam,csak azért tettem,mert én a GTA4nél éreztem olyat,mint most Cseszneki érezhet,ezért elnézést kérek tőle az összes fórumon és azon kívül tett megjegyzésemért.Mert bizony én is ugyanezt csináltam,mint ő.Csak remélni tudom,hogy előbb-utóbb ő is el fogja fogadni ezt a változást,bár ehhez idő kell,mint nekem anno a GTA4nél.
Csak ennyit szerettem volna mondani,köszönöm a figyelmet!