A
"The Doomsday Heist DLC" az eddigi legjobb frissítés, amit valaha csináltak a GTA Online-hoz!
![nagyon boldog :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Ma reggel végre ki tudtam próbálni az új rablást, és nagyon jó volt! Köszönöm Ferinek, hogy segíthettem az első fejezet teljesítésében. Nagyon izgalmas és menő volt!
![laza :cool:](./images/smilies/icon_cool.gif)
Tényleg nagyon durvák ezek az új küldetések! Főleg arra gondolok itt, mikor repülőautóval kellett felrobbantani egy nagy utasszállító repülőgépet, vagy amikor egy nagy terminálba kellett betörni! Állati volt!
Remélem, holnap tudjuk folytatni a második fejezettel, utána pedig a harmadikkal is. Bevallom, most nagyon megtetszett nekem a GTA Online a Doomsday Heist miatt.
![nagyon boldog :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Sőt, jelenleg 1048225 dollárom van a GTA Online-ban, mert az első fejezet teljesítésével jó sok pénz ütötte a markomat, illetve mindkét karakteremmel teljesítettem a napi feladatokat. Ezentúl megfogadom, hogy mindenkét karakterrel megcsinálom a napi küldetéseket, és akkor mindennap tudok szerezni magamnak 50000 dollárt. És azt is megfogadtam, hogy soha többet nem költöm el a pénzemet hülyeségekre, hanem értelmes dolgokra fogok gyűjteni! Erre jó példa, amikor múltkor a Rockstar adott nekem 290000 dollárt, így összesen 800000 dollárral rendelkeztem, de én hülye elcsesztem ebből 400000 dollárt fegyverekre és ruhákra. A csajkarakteremnek vettem jó sok fegyvert és ruhát, és mire észbe kaptam, addigra már elkúrtam 400000 dollárt. Azóta viszont nem költöttem el semmit sem, hanem inkább gyűjtöttem, és most már 1 milliónál tartok. Szerintem egy darabig még gyűjteni fogok, mert valószínűleg a a Doomsday Heist utolsó két fejezete jó sok pénzt fog hozni a konyhára.
![vicces :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Én mindenesetre már izgatottan várom, hogy az utolsó két fejezetet is teljesíthessük Ferivel és Árminhóval.
Amúgy ha végeztem a Doomsday Heisttel, akkor valószínűleg egy darabig pihentetem a GTA Online-t, és befejezem a GTA IV-ben az utolsó mentésemet, illetve a Lost and Damnedet, a Ballad of Gay Tonyt és a GTA IV multiplayert is befejezem. De mielőtt ezekbe belekezdek, előtte végignyomom a Doomsday Heistet, meg megcsinálom az összes bandatámadást mindkét karakteremmel. (Nem olyan régen megcsináltam mindkét karakteremmel az összes repülőiskolás feladatot, a túlélős módokat és a maradék Capture-módokat is. Mondjuk, a fiúval már PS3-on megcsináltam ezeket, de inkább PS4-en is teljesítettem őket, mert így legalább sok pénzhez jutottam hozzá, és a repülőiskolát is teljesíteni tudtam aranyra. Persze az utolsó öt lecke ezüst vagy bronz fokozatú lett, mert azokat nehéz megcsinálni, de a többi az arany.)
Egyébként a nyáron valakinek nem lenne kedve teljesíteni velem a Criminal Mastermind kihívást a régi rablásokkal kapcsolatban? Ezt én még nem tudtam megcsinálni, szóval jó lenne, ha három kitartó ember segédkezne nekem.
![kacsintás ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)