[Megjelenés előtti] Általános társalgó

Spekulációk és beszélgetések a sorozat legújabb darabjáról.
Lezárt
Luszie
Valedictorian

Re: Általános társalgó

Hozzászólás Szerző: Luszie » 2012. 12. 27. 12:43

Hát igen. Én is ezen filózok, hogy itt írogatjátok, hogy mivel lehet majd megölni a cápát.
Lehet hogy pont ebből kifolyólag nem is "lehet" majd megölni őket, de ezt nem hinném, csak majd elég minimális lesz a kidolgozottsága, tehát vértócsa egy kis mozdulatlansággal megfűszerezve, aztán csá. Direkt szigonypuskát meg mindenféle eszközt nem fognak berakni a játékba, csak azért , hogy a cápika meghalhasson. A shotgun ugyanúgy megöli :lol:
Mondjuk már alapból az is hogy hogy lehet majd őket leölni? hiszen a cápák azért max akkor vannak a vízfelszínhez közel ha ember van a közelben, és akkor is csak akkor tudod megölni ha szárazföldön vagy, és valamilyen puskát szegezel rá, mert hát egy késsel nem hinném hogy sokat érsz. :D alapjáraton meg inkább lentebb császkálnak. Szóval nem hiszem hogy sok "cápa ölési" lehetőség fog majd adódni a játék során. Kivéve, ha erre utazol... :)

insanity06
Sprunk-függő

Hozzászólás Szerző: insanity06 » 2012. 12. 27. 13:08

de érted a fegyvereket a vízben pedig nem tudod használni!!! Épp ezért hoztam fel a témát...eddigi GTA-ban se tudtál lőni a vízben...most sem lehet az tuti!

bodom26

Hozzászólás Szerző: bodom26 » 2012. 12. 27. 13:17

Ha lehet ölni vizi élőlényeket, bisztos lesz ilyen kézi szigonypuska, vagy calami ilyesmi. Ha szépen kidolgozták a vízalatti világot, lesz búvárruha, tengeralattjáró, akkor csaj lesz valami víz akatt használható fegyver is. Ha szigony nem is, akkor legalább egy Glock17-es. :D

Hüblookohelimedion
McReary testvér

Hozzászólás Szerző: Hüblookohelimedion » 2012. 12. 27. 13:57

bodom26 írta:Ha lehet ölni vizi élőlényeket, bisztos lesz ilyen kézi szigonypuska, vagy calami ilyesmi. Ha szépen kidolgozták a vízalatti világot, lesz búvárruha, tengeralattjáró, akkor csaj lesz valami víz akatt használható fegyver is. Ha szigony nem is, akkor legalább egy Glock17-es. :D
A szigonypuska még csak eszembe sem jutott, de így belegondolva nagy esély van rá

Szerintem késsel biztos neki lehet majd menni. Kitudja lehet, hogy majd az egyik achivement pont ez lesz

bodom26

Hozzászólás Szerző: bodom26 » 2012. 12. 27. 14:07

Cseszneki: Ugyan a szigonypuska aligha elég egy cápa megöléséhez, de bisztos lesz más állat is a vízben. Mondjuk Crocodile Dundee dinamittal horgászott, nem szigonnyal vagy valamilyen fegyverrel. :D
De, mint mondtam, ha megcsinálták a búvár cuccot, meg ilyen vízzel kapcsolatos eszközöket, csak lesz valami vizicsúzli is.
De azért remélem nem lesz könnyű megölni egy cápát, hogy lehessen fosni, ha esetleg a hajóról belezúg az ember a vízbe! :D

Hüblookohelimedion
McReary testvér

Hozzászólás Szerző: Hüblookohelimedion » 2012. 12. 27. 14:55

bodom26 írta:Mondjuk Crocodile Dundee dinamittal horgászott, nem szigonnyal vagy valamilyen fegyverrel. :D
Hát ez ki is lesz próbálva a részemről

Kiscserko
Epsilonista

Hozzászólás Szerző: Kiscserko » 2012. 12. 27. 15:23

Vannak "cápaölő kések", amivel megsebesíteni, sőt, akár meg is lehet ölni őket. Önvédelemre lehet használni, mélytengerben, vagy valami hasonló. Én is örülnék, ha lehetne fosni a víz alatt, messze meglátsz egy árnyékot, és az meg csak közeledik.

bodom26

Hozzászólás Szerző: bodom26 » 2012. 12. 27. 16:01

Ha már annyira lehet parázni a vadonban, mint a RDR-ben, az már teljesen jó! Ott nagyon lehetett fosni a puma, vagy a medve area-ban. Talán a pumátol még jobban, mert az gyors volt, és legalább olyan halálos, mint a mackó. Ló nélkül főleg be voltam szarva! :D Ritka volt az, mikor tudtad honnan támad. Nagyon aljas jószág. Ha lenne az V-ben is medve meg puma, mint emberre veszélyes állat, annak én már nagyon örülnék.

Luszie
Valedictorian

Hozzászólás Szerző: Luszie » 2012. 12. 27. 16:03

insanity06 írta:de érted a fegyvereket a vízben pedig nem tudod használni!!! Épp ezért hoztam fel a témát...eddigi GTA-ban se tudtál lőni a vízben...most sem lehet az tuti!
Igen épp ezért írtam azt, amit.

hát a víz alatt "zsákmányoláshoz" igen kemény fizikum kellhet. gondolj csak bele. Víz alatt azzal szenvedsz hogy elejts egy bálnát/cápát/akármit. A víz miatt alig tudsz mozogni, + az az izé amit el akarsz ejteni, biztos nem fog segíteni neked az elejtésében. Erre mindenképp kíváncsi vagyok...

The Cleansing Fire
Törzstag

Hozzászólás Szerző: The Cleansing Fire » 2012. 12. 27. 16:05

Hajóról lehet lőni. Vagy külön lesznek víz alatti fegyverek, esetleg hálóvető, vagy hasonlóak...

Hüblookohelimedion
McReary testvér

Hozzászólás Szerző: Hüblookohelimedion » 2012. 12. 27. 18:13

Kiscserko írta:Vannak "cápaölő kések", amivel megsebesíteni, sőt, akár meg is lehet ölni őket. Önvédelemre lehet használni, mélytengerben, vagy valami hasonló. Én is örülnék, ha lehetne fosni a víz alatt, messze meglátsz egy árnyékot, és az meg csak közeledik.
Akkor ezzel én ki is egyeznék, jöhet is. Az RDRben is nagy volt medvét ölni késsel, de ez még annál is jobb lenne

Davekoma
Epsilonista

Hozzászólás Szerző: Davekoma » 2012. 12. 27. 21:54

Grand Theft Auto V Tees Now Available at the Rockstar Warehouse:
http://www.rockstargames.com/newswire/a ... house.html

dani.szentgali
Régi motoros
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2012. 12. 28. 00:25

Dave:Tetszetős! :D

Luszie
Valedictorian

Hozzászólás Szerző: Luszie » 2012. 12. 28. 09:36

Jaja szerintem is nagyon szép. Kár hogy nincs rá pénzem :(

insanity06
Sprunk-függő

Hozzászólás Szerző: insanity06 » 2012. 12. 28. 10:30

Szerintem semmi extra. 500ft-ból én is megtudom csinálni magamnak csak nincs rajta egy címke R* felirattal. Valami extrábbat mutathatnának :D

Lezárt