![mosoly :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Hát, azért a játék hivatalosan nem a tanulóifjúságnak készül, hiszen nem ok nélkül van ott az a +18 a borítón. Az már más, hogy ez csak elméletben van így.dani.szentgali írta: Tényleg szemétség a R*-tól az, hogy pont tanév elején adják ki a GTAVöt. De nekem első lesz a tanulás, főleg, hogy matekból a legáltalánosabb dolgokhoz is hülye vagyok. És a R* feldughatja a seggébe ezt az őszi megjelenést. Majd akkor veszem meg a GTAVöt, ha lesz olyan jó az Open Worldje, mint a SA-jé volt és ha tanultam. Addig a boltban marad.
Persze, tudják azt nagyon jól hogy vannak kiskorúak is. Ettől függetlenül nekik nem kötelességük az ő igényeiknek is 100%-ban megfelelni, mármint úgy értem.. hogy a játékot elméletben csak +18-as emberkék játszák, így a tanév eleji megjelenéshez idézőjelben senkinek nem lehet egy rossz szava sem. Most gondolj bele, azért csúsztatnák, vagy hoznák előrébb a játékot, mert mondjuk egy 13 éves nem akarná a szeptemberi megjelenést. Biztos nagy port kavarna, mert a R* azért nem a 18 év alattiakat akarja főképp megcélozni, mint játékközösség, csak az az alatti korosztályoknak is tetszik. Plusz elég könnyen lehetne támadni a céget, hogy mit képzelnek magukról, hogy ilyen játékot gyerekeknek forgalmaznak.. Meg nem tudom én.dani.szentgali írta: kizártnak tartom, hogy a R* olyan hülye, hogy azt hiszi, hogy az a több milliárd dollár az csak a 18+os emberektől származik.
igazad van azért kisebb gyermekek mondjuk 8 éven aluliak még olyan befolyásolhatók hogy még az egész ilyen gyilkosságokat megtanulják és azt fogják csinálniLuszie írta:Persze, tudják azt nagyon jól hogy vannak kiskorúak is. Ettől függetlenül nekik nem kötelességük az ő igényeiknek is 100%-ban megfelelni, mármint úgy értem.. hogy a játékot elméletben csak +18-as emberkék játszák, így a tanév eleji megjelenéshez idézőjelben senkinek nem lehet egy rossz szava sem. Most gondolj bele, azért csúsztatnák, vagy hoznák előrébb a játékot, mert mondjuk egy 13 éves nem akarná a szeptemberi megjelenést. Biztos nagy port kavarna, mert a R* azért nem a 18 év alattiakat akarja főképp megcélozni, mint játékközösség, csak az az alatti korosztályoknak is tetszik. Plusz elég könnyen lehetne támadni a céget, hogy mit képzelnek magukról, hogy ilyen játékot gyerekeknek forgalmaznak.. Meg nem tudom én.dani.szentgali írta: kizártnak tartom, hogy a R* olyan hülye, hogy azt hiszi, hogy az a több milliárd dollár az csak a 18+os emberektől származik.