- Lehet, hogy a Rockstar Games csak elakarja terelni a figyelmünket a megjelenési dátumról, a hivatalos borítóval.
Lehet van benne valami nem?

Én személy szerint egy plusz trailernek vagy egy hivatalos gameplay részletnek örülnék igazán... Nagyon kíváncsi vagyok a karakter váltás módjára...dani.szentgali írta:Hát igen,a R*nál sohasem lehet tudni.Mindig csak annyit tudunk,hogy valamikor jön a játék,azt kész.Ez az egyetlen,amit nem szeretek bennük.
Dave:Meglehet,bár az lenne a legjobb,ha a borítókép mellé kapnánk magát a megjelenési dátumot.Bár ez úgysem fog bejönni,de a remény hal meg utoljára,nem?
A R*-ra ez nem jellemző. Mivel 3 évvel a játék tervezésének megkezdése után adták ki az első trailer-t, és akkor még a játék sehol nem volt, szóval így a láthatatlanba érthető is, hogy nem adnak meg megjelenési dátumot. Viszont már régóta be van határolva, hogy kb mikorra érkezik a játék, és ez szerintem egyelőre pont elég is nekünk. Majd a kövi trailer végére már én is várok egy pontosatdani.szentgali írta:Hessa:Plusz Trailer nem lenne rossz,persze csak megjelenési dátummal a végén!Elvégre a legtöbb videojátékcég már az első Trailerek végére szokott rakni egy pontos megjelenési dátumot,de ha arra nem,akkor a másodikra már mindig adnak.A R* meg nem adott.Szóval ha jönne a harmadik Trailer,akkor nekem az lenne a legfontosabb,hogy a végén ott legyen a megjelenési dátum.Gameplayrészletnek/videónak is örülnék,csak sajna a R*nak nem szokása ilyet csinálni,ez a másik,amit nem szeretek bennük!
Én nem utálom a R*, sőt imádom őket, ahogy már Luszie "kolléga" elmondta, ink. titkolózzanak, mint hogy mindent elmondjanak!Hessa írta:Dani: Rengeteg dolog van, amit utálhatunk R*-ban, de odateszik magukat minden játékban és ezért megéri kitartani mellettük...Még akkor is, ha nem ismerik a naptárat...
Luszie: Miért épp Franklin?Én Trevort nézném meg ámokfutás közben... XD XD