Rockstar69 írta:gtagames, HVG... Linkeltek még hasnoló "színvonalas" oldalakat?
GameStar azért elég színvonalas. Bár ők nem azt írták, hogy biztosan meg fog jelenni, hanem spekulációkat, hogy elég sok helyen előrendelhető stb, amit a GTAPlace is szokott, de mostanában nem látni itt semmilyen ehhez hasonló hírt. HVG elég nagy, de hogy egy ilyen hírt honnan szedtek....
VoorstedelijkeViking írta:DereX írta:Egyébként meg játszatok mással.
Ez az! Igen, így lehet kibírni. Én amúgy sem vagyok olyan fanatikus rajongó, de nagyon szeretem a GTA -kat, viszont mióta elkezdtem a
Skyrimot, alig gondoltam arra, hogy "vajh mikor jön ki a GTA V."
Így van, én egyébként mmo-kkal ütöm el azt a roppant kevés időmet. A megjelenés körül volt egy-két sajnálkozás, de az se "rohami" szinten. Néztem videókat elég sokat, lehet, hogy sok minden lespoilereztem magamnak, de legalább tudom, hogy mire számítsak. Azt a hülyeséget meg amit valaki írt, hogy megnézem videóban azt a játékban nem tudom átélni. Így igaz, mert a videóban élem át. Számomra egyre megy.
kekesi írta:
Amúgy ki milyen bejelentésre számít a februári T2 konferencián? Én abban reménykedem, hogy a GTA V PC-s változatát és a RDR PC-s változatát is bejelentik, de utóbbinál egy PS4 port is jó lenne úgy is akarok venni egyet. Meg a RDR 2 is kéne már egy Max Payne 4-el karöltve.
Hát nem kicsit érdekes amit írtál. A másik két játékot nem is tervezték más platformokra kiadni. Nem hiszem, hogy pont most teszik meg. Februárban szerintem kapunk egy május-június körüli időpontot amikor a játék megjelenik. Ha nem kúrják el és odafigyelnek a portolásra, akkor kb. olyan gép kell hozzá mint a IV-hez. Csak ugye az a gép annó ami a IV-hez kellett az prémium kategória volt.