Niko Bellic1300: Ezen az oldalon két igazán nagy kedvencük van a fórumozóknak a GTAVből, Trevor és Michael, mivel őróluk tudunk viszonylag sokat ahhoz, hogy szimpatizáljunk velük. Franklinnel ugyebár még azért nem tudunk gondolatban annyira egyesülni, mert róla sokkal kevesebbet tudunk, mint a másik két gazfickóról. Nekem személy szerint viszont akárhogy is keveset tudunk róla, nekem pont emiatt a "titokzatosság" miatt jön be Franklin, persze csak másodiknak Trevor mögött!
Nekem így elsőre azért ő a kedvencem, mert hiába voltak kemény karakterek eddig is, Trevor az eddigiek alapján keményebbnek és őrültebbnek tűnik mindnél. Michaellel eddig még nem igazán szimpatizálok. Inkább képzelném bele egy Mafia játék főszereplőjeként, vagy egy munkaadó maffiafőnökként, aki megbíz minket néhány komolyabb rablással. Persze ez valószínűleg vagy megjelenésig, vagy utána, de változni fog, hisz akármilyen furcsa, elsőre bizony Niko sem volt szimpi nekem, szóval Michaellel is lehetünk még puszipajtások.
Dave: ÁÁÁ, lebuktál! Már tudom, hogy te vagy Dan Houser, csak titokban megtanultál magyarul és ezidáig a hivatalos bejelentésedig félrevezettél minket!!! XXXDDDDDDD
Viccet félre téve, remélem igazad lesz!