Ez viszont elég szomorú. Ebben mi a jó? Gyerek létedre a sulinak kellene az 1#-nek lenni. A "szórakozás" csak a második... vagy tudni kell hogy hol a határ, ha már egyszer játszol.Niko Bellic1300 írta: egyébként skyfall igazad van mert legalább nem az iskola kezdésről fog szólni a szeptember
Sajnos megbukott ez van de nem gáz mert van 1 egész nyaram pénzt keresni+van egy csomó játék amit a gta miatt nem mertem megvenni és majd a közeljövőben megtudom...muhahahahahaLuszie írta:Ez viszont elég szomorú. Ebben mi a jó? Gyerek létedre a sulinak kellene az 1#-nek lenni. A "szórakozás" csak a második... vagy tudni kell hogy hol a határ, ha már egyszer játszol.Niko Bellic1300 írta: egyébként skyfall igazad van mert legalább nem az iskola kezdésről fog szólni a szeptember
Insanity-nek amúgy megbukott az elmélete.
Mindegy, szerintem a R*-nek ez még ki fog fizetődni, hogy ennyivel csúszott a játék.
Stan98: Most én is az SA-t viszem (Úgy havonta megcsinálok 10-15 küldit. Többre nincs időm, De azt hiszem ezen a hétvégén talán folytatom, már a Triádoknál, Woozie-nál vagyok. Lassan jön a vége. )
A TLAD, nincs benne a bankrablás nem?NoxiusEnterprise írta:Király lett! olyat nem tudnál, amiben a IV, a TLAD és a TBoGT ugyanazon jeleneteit ábrázolja?
Mondjuk híres bankrablásból?
Egy kicsit.Dave írta:Csináltam egy kis összehasonlítást, hogy mennyit változott a grafika/karakter kidolgozottsága, a The Lost and Damned(17. February 2009) után a The Ballad of Gay Tony-ban(29. October 2009).
Ahogy láthatjátok, kb. annyit idő telik el a két DLC között, mint amennyit még "csiszol" a R* a GTAV-n.
Ezzel, csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy mennyit tud változni "kis" idő alatt a grafika, vagyis a GTAV egy nagyon szép játék lesz, én már nagyon várom, és a tegnapi idegességem után, kiállok a R* mellett, hogy nem árt még egy "kis" csiszolás a GTAV-n.