wweraw írta:Szerintem pedig a néger lesz. Ha már SA-ba is néger volt akkor miért ne lehetne megint? Meg tudomásom szerint az eddigi legkedveltebb karater is CJ volt szóval szerintem visszahozzák a néger karaktert hogy azt is megkedveljük mint CJ-t. Amúgy mikor fut a rendőrök elől nekem már az nagyon elárulja hogy ő a főhős. Egy egyszerű NPC-t csak nem üldöz helikopter meg 3 rendőr.
Szerintem azért abszurd a néger karakter , mert egy családapáról van szó, aki szeretne egy nyugis, új életet kezdeni..
Persze, nem azt mondom, hogy négerből nincs ilyen, de valahogy nekem a hangja sem olyan "négeres"
ez most lehet, hogy betegesen hangzik, de mondjuk Los Santos-ban sem csak niggák élnek, és arra a 40-es éveiben járó fazonra sokkal inkább vezethető a dolog, mint egy másik karakterre, történetesen arra, aki ott menekül. Nekem arról pont CJ jutott eszembe, mikor megláttam
olyan kis golyófeje van, meg vézna teste..
Egyébként lehet hogy majd egy küldetés során lesz segítőnk (vagy épp ellenségünk) és ez egy bejátszás lesz majd a story során.. nem tudni.
Majd kiderül. Az is lehet, hogy az a néger fazon lesz a főhös, csak én annak nem adok sok lehetőséget.
Pedig kifejezetten örülnék olyannak, mint a GTA Londonban, hogy 7-8 féle karakterrel lehetne végigvinni a játékot, mikor így olvastam a cikket, meg is lepődtem... hiszen nem gondoltam, hogy ilyen ötletes dolgot kihagytak volna az újabb részekből. Viszont, ha lenne ilyen, akkor mindkét fazon beleférne a történetbe.