dani.szentgali írta:Rockstar69 írta:Hogy valami jót is mondjak a játékról: A triatlonok k**va jók szerintem. A második után azon gondolkoztam, hogy jók ezek a versenyek, csak kár hogy ilyen rövidek. Aztán belekezdtem a harmadikba... Epic volt!
Az már egyszer biztos, hogy a triatlonokat nagyon eltalálták! Az első kettő elvégzése után én is kicsit csalódtam, hogy ilyen rövidek voltak, de a harmadiknál lerohadt az ujjam!
Az a verseny kerek fél órát (valóságos idő, nem GTAV idő) vesz igénybe, pedig a kigyúrt Franklinnel mentem megcsinálni, akinek nem mellesleg a staminája akkor már bőven maximumon volt. Nagyon jó volt egyébként, meg az is jó, ahogyan verseny közben a karakterek biztatják, spannolják magukat meg hogy futás/bringa közben mindig beszólnak annak, akit éppen lehagynak.
Ja, tényleg jó volt
.
Sajnos én az utolsót másodszorra tudtam megcsinálni, mert az első próbálkozásnál Trevorral mentem, akinek 40%-os állóképessége volt, s már a célnál voltam, de a karakterem elfáradt és elesett, ezután beelőztek, s pont akkor értem el a 100%-os staminát, mikor az ellenfeleim beértek a célba
.
Második kísérletkor is Trevort vettem elő, szerencsére sikerült is megcsinálnom, de nagyon nehezen.
Szerk: GTA V 76%, bázisugrások teljesítve a negyedik rablással együtt. Holnap egy kicsit folytatom az Online-t, s befejezem Maude küldetéseit.