Damn Son that's da one and only Javier Gonzales Új karakter, vagy a régi plasztikáztad át egy kicsit? Amúgy az azonosítódban benne van a 69, szóval már ezzel is jól jártál
Igazából volt egy nyerő ötletem, amivel biztos benne lettem volna a top 5-be. Csak hát nem voltak emberek akikkel megalkothattam volna, szóval csak Árminból tudtam gazdálkodni
U.I.: Az a férfias mellszőrzet..
Itt vannak a járműveim mindkét GTA V-ös mentésemben (C és A befejezés). Sajnos azokat nem tudtam feltuningolni, melyeket a házam melletti garázsban tároltam, mert egy b*zi bug miatt folyton eltűntek.
NikitaDragovich: Niko Bellic fényképe pontosan hol található a játékban? Melyik épület falán van? Meg tudod mondani? Kíváncsi lettem, szeretném én is megtalálni!
Köszi, Gonzales. Örülök, hogy tetszik.
Igen, Gonzales jól mondja. A Yellow Jack Innben lehet megtalálni. Amúgy én sem tudtam erről sokáig, még a GTA Wikin láttam, hogy meg lehet találni Niko fotóját.
A Yellow Jack Inn a Sandy Shores-ban/Senora sivatagban található fogadó, ahol lehet dartsozni? Bocsi a tudatlanságomért, csak én nem vagyok olyan penge, hogy minden bejárható épület nevét fejből fújjam. Én csak az épület jellegzetességét adó dolgok alapján készítek támpontokat. Például nálam a Yellow Jack Inn= Senora Desertes, dartsos kocsma (már ha jóra gondolok). P
Nagyszerű képek! Jó látni, hogy végre valaki feltett PS4-es képeket. Annyira furcsálltam, hogy a PC-s, Xbox One-os és PS4-es tulajok egyáltalán nem tettek fel képeket, erre Ármin megnyugtatott.