brenor írta:Kissé félek, hogy elrontják valamivel ezt a játékot, mert más játéknál is volt ilyen, hogy vártam mint a messiást, és elég rossz lett.
Megértelek, ilyen velem is volt már párszor. Hogy csak néhány példát említsek: nem vagyok akkora rajongója a sorozatnak, de alapból a Dead Space volt a kevés zombis játék egyike, amit ha csak egy picit is, de szerettem. Az első rész nem volt rossz, a második meg ahhoz képest, hogy nem vagyok az ilyen stílusú játékok number one rajongója, ahhoz képest kifejezetten szórakoztató volt. Így ha nem is annyira, de vártam a harmadik részt, bíztam benne, hogy übereli a második részt, és jó játék lesz. Hát, elég nagyot tévedtem, most nem részletezném miért, a lényeg, hogy én is vártam, de csalódtam benne. Vagy itt van az AC3, valójában nem is magában a játékban csalódtam, az nagyrészt hozta az előzetesekben látottakat, a sztorival sem volt alapból gond, csak a ráépülő főküldetésekben csalódtam picit. Például azért, mert van kb 4 kihallgatózós rész a játékban, amivel nem is lenne baj, ha ezekből 3 nem pont egymás után jönne zsinórban. Aztán ott vannak a szintén az előzetesekből ígért nagy csaták. Már alig vártam, hogy végigkaszabolhassak egy igazi csatateret egy igazi Függetlenségi Háborús csatában, erre mi a feladat?! Visszavonulás!
Szóval tudom, mit mondasz, nekem is volt pár játék, amit nagyon vártam, de kicsit vagy nagyot csalódtam benne. Viszont úgy gondolom, hogy ilyen sikereket elért elődökkel és ennyi fejlesztési idővel nem fogunk csalódni a GTAV-ben, legalábbis remélem.