Ezt gyorsan kiraktad
Ezek szerint valós időben "nemsokára" volt.
Szerk.: Szerintem ez a GTAV-ből van, és lesz benne egy világítótorony egy gyönyörű sziklás tengerparttal a háttért megfigyelve. Látszik a színekből, felhőkből, hullámokból, hogy ez GTAV. Viszont mintha később a sziklák havasak lennének... nem hiszem, hogy lesz hó a GTAV-ben... Így aztán nem vagyok benne biztos, hogy ez a GTAV... Viszont a part hihetetlen gyönyörű a világítótoronnyal és a hullámokkal.
Szerk2.: Most egy nagy sziklát mutat, mellette egy kis hegy széle, rajta egy úttal. Az úton mozognak fények(autók). A hold igazán realisztikus. Itt is megjelenik a hó... Rengeteg a csillag az égen, gyönyörű.
Szerk3.: Új kép, egy szikla a vizen, közepén egy fával, melynek grafikája a sokat szidott nem tökéletes fák a képekből. A szikla is hasonló grafikájú, mint GTAV-ben általában. GYÖNYÖRŰ!
Szerk3.: Úgy tűnik, visszatért az elejére, a végtelen tenger száguldó felhőkkel. Már a világítótoronynál tart, és pozitív, hogy másodszorra már nem szaggat a kép, hanem gyorsan pörög.
Összegzés= Grafika, és a természet egész hatása miatt száz százalék lennék a GTAV-ben, még most is kételkedve írom le, hogy talán mégis lesz hó. Ez az egyetlen tényező, ami miatt nem vagyok biztos a videó forrásában. Köszönjük, Rockstar, szép videó!
Gyönyörű a hullám animációja, és a felhők, valamint az égitestek mozgása is realisztikus. Nem mindenhol mozog ugyanúgy a víz, érdekes. Biztos jobban lehetne kivenni a belebegő fejek és a feliratok nélkül, de több, mint a semmi.