NoxiusEnterprise írta:Kivételesen...
Bocsi
Nox, csak képletesen értettem, elfelejtettem kitenni az idézőjeleket!
Csak viccből írtam azt, hogy "kivételesen", persze hogy mindig egyetértek veled!
paradicsoma13 írta:
Remélem kapunk valamit azért mert 5 éves lezs a GTA IV. új trailer, képek de legjobb egy gameplay lenne de az úgyse lesz.
Jó lenne infókat kapni a GTAV-ről, de szerintem nem lesz túl nagy dolog, szerintem "csak" megünneplik az első RAGE motoros, igazán részletesen kidolgozott, zseniális sztorival és szereplőkkel rendelkező, forradalmi epizód 5. évfordulóját. Bár én is nagyon reménykedek, hogy a GTAV-ről is lesz valami, de sajnos nem adok rá sok esélyt (ahogy emlékszem, a tavalyi évfordulón sem jött róla semmi hír, csak jött a torta a GTAIV-nek), gameplayt meg teljesen fölösleges várni, szerintem úgysem lesz, ahogyan eddig sem volt.
Ami engem jelenleg legjobban érdekel a GTAV háza táján az nem más, mint az állítólagos élőszereplős előzetes. Mondjuk nem hiszem, hogy a GTAIV évfordulóján mutatják be, mert akkor ugyebár nagy valószínűséggel a születésnaposon lesz a hangsúly, de remélem, hogy azért hamar jön és nem kamu az egész.