Van benne vmi.Rathel írta:A Grove Street graffiti felett látható talán az új Blood adaptáció neve, "The Hills". A Killer Hills inkább csak ilyen magukat nagyobbító jelző lehet a graffitin.
Plusz ugyanott Franklin a motoros jelenetben, az első trailerben látott rovarirtós-furgonos-rablásos meló után menekül a rendőröktől.
Szerintem ez már majdnem a végleges grafika. Nekem ez elég,de a többi dolog legyen nagyon ott a topponLuszie írta:Szerintem meg pont, hogy grafikai újítások lesznek legkevésbé. Az szerintem már most sem túl vészes. Így a többi részletre fognak rámenni.
jó megfigyelés!NoxiousEnterprise írta:2:14, a Franklin trailer közepe. Chopot éppen visszafogja a gazdája, hogy rávesse magát egy szürkés pulcsit, és lila pólót viselő körszakállas négerre...
...aki véletlenül a második trailerben is szerepel; átcsúszik a motorháztetőn, tüzel kifelé a kocsi ablakán. Csak megjegyzem, hogy ott is ugyanaz a ruhája, ami ebben a trailerben.
Lehet küldetés lesz egyébként nem is egy gameplay jelenet van a trailerekben. pl: autóversenyzésnél a motorháztetó kamera, vagy a sniper távcsöveNoxiousEnterprise írta:2:14, a Franklin trailer közepe. Chopot éppen visszafogja a gazdája, hogy rávesse magát egy szürkés pulcsit, és lila pólót viselő körszakállas négerre...
...aki véletlenül a második trailerben is szerepel; átcsúszik a motorháztetőn, tüzel kifelé a kocsi ablakán. Csak megjegyzem, hogy ott is ugyanaz a ruhája, ami ebben a trailerben.
Az egyébként nekem is feltűnt. ezen is látszik hogy még variálnak a készítők. lehet mikor a trailer eleje készült nem volt benne aztán beletették majd megint kivettékNoxiousEnterprise írta:A sniper távcsöve az eddigi játékokban is így működött.
Amúgy nem vagyok benne biztos, de Franklin haja mintha nem mindig lenne azzal a két kivágott csíkkal díszítve. Van, ahol teljes a frizurája, ha jól látom, van, amiben pedig nyírva van a fent említett két csík. Nem emlékszem, hogy mit mondtak a haj és arcszőrzet változtathatóságáról, ha mondtak egyáltalán valamit...
NoxiousEnterprise írta:A sniper távcsöve az eddigi játékokban is így működött.
Amúgy nem vagyok benne biztos, de Franklin haja mintha nem mindig lenne azzal a két kivágott csíkkal díszítve. Van, ahol teljes a frizurája, ha jól látom, van, amiben pedig nyírva van a fent említett két csík. Nem emlékszem, hogy mit mondtak a haj és arcszőrzet változtathatóságáról, ha mondtak egyáltalán valamit...
Lehet, rosszul emlékszem, de mintha az lett volna a GI-ben, hogy a R* azt nyilatkozta, hogy túl nagy meló lenne a SA-hoz hasonló karakter-kosztümizálás beépítése a GTAV-be, értették ezt például a gyúrás/kajálás utáni izmosodásra+fogyásra/elhízásra és nagy valószínűséggel a fodrászatra is. De ez még akkor volt, amikor még tavaszra ígérték a játékot, lehet, amiatt is lehet ez a késés, mert mégis megtalálta a R* a módját a karakterek nagyobb mértékű testreszabásának.NoxiousEnterprise írta:Vagy szimplán lesz fodrászati lehetőség.
Remélem hogy lesz, és azt is, hogy lehet variálni külön-külön az arcszőrzetet és a hajat, mert az SA -ban a kettőt egyszerre lehetett csak változtatni, azért meg elég szar volt ott.