Luszie írta:Én nyílván van majd a singleplayer-t fogom előnyben részesíteni hiszen a GTA IV-nél is inkább azt tartottam hangsúlyosabbnak, meg én single-ben jobban szeretem tolni mint multin. Multin is játszottam, de a singleplayer-hez képest elenyésző volt az a mennyiség. Biztos ki fogom azért az is próbálni és néhány játékmódon jókat őrjöngök majd, de a singleplayer a number one.

Nálam dettó. Legalábbis a GTA-knál. Nem akarom megsérteni a R*-t, de a GTAIV-ben is kipróbáltam a multit, és hát nem azt akarom mondani, hogy nem tetszett, félreértés ne essék, de valamiért a multi egyáltalán nem hagyott akkora nyomot bennem, mint a szingli. Először is ott van a korábban már számtalanszor leírt problémám, hogy nemritkán még quickmatchbe is beleöregedek, mire sikerül belépnem egy játékba, ráadásul van az a hülye kipipálgatós marhaság, ami nemegyszer felhúzta az agyamat. Nincsen semmi felkészülési korlát, addig szöszölhetnek a játékosok, ameddig annyira fel nem húzzák az agyadat, hogy legszívesebben a falhoz vágnád a joystickot, ráadásul könnyen kirúghatnak a lobbiból, és hát a többjátékos módok sem kötöttek le annyira, mint például egy COD-ban. Bár mentségükre szólhat, hogy nem is tudtam mindegyik játékmódot kipróbálni azok miatt a hülye, lassú, szöszölős játékosok miatt, mert kb. negyedórányi várakozás után meguntam és kiléptem. De már páran elmondtátok nekem, hogy már az MP3-ban is úgy működött a gyors matchmaking, mint egy COD-ban, tehát szó szerint gyors volt, nem úgy, mint a IV-ben, és mivel remélhetőleg ezt a módszert fogják alkalmazni a GTAV-ben is, ezért lehet, ott jobban megismerem/megszeretem majd a multit.
Nem akarok még korai véleményt mondani, de a GTAIV-s multi után egyelőre azt mondom, hogy biztos milliószor többet fogok az V-ben is a szinglivel játszani, mint a multival, de ha valóban játszhatóbbá teszik majd, mint a GTAIV-ét, és nem kell majd annyit várni, akkor talán a GTAV multijával jóval többet fogok játszani, mint az elődjével, de engem is inkább a szingli érdekel jobban a GTA-nál.