tuti benne lesz a Grove is,nagyon nagy lesz és nagyon SA feeling lesz akkor.insanity06 írta:ha Franklin Grove Street-es cuccban van akkor lehet hogy benne hagyták a játékban a Grove street-et? :O
de jó lenne ott venni egy házat. Még azzal is megelégednék ha nem hasonlítana annyira csak egy picit de a neve Grove Street lenne.....GROVE STREET FAMILIES 4EVER!
(abból vontam le a következtetést hogy a Game Informer szerint benne lesz a Ballas-->Franklin meg tetőtől talpig zöldben lövi a lilákat)
Inkább nem SA feeling hanem kicsit SA rebootMOB662 írta:tuti benne lesz a Grove is,nagyon nagy lesz és nagyon SA feeling lesz akkor.insanity06 írta:ha Franklin Grove Street-es cuccban van akkor lehet hogy benne hagyták a játékban a Grove street-et? :O
de jó lenne ott venni egy házat. Még azzal is megelégednék ha nem hasonlítana annyira csak egy picit de a neve Grove Street lenne.....GROVE STREET FAMILIES 4EVER!
(abból vontam le a következtetést hogy a Game Informer szerint benne lesz a Ballas-->Franklin meg tetőtől talpig zöldben lövi a lilákat)
Jaj de jó, hogy ps-be belemegy a blu-ray (25-50BG) lemezLuszie írta:Tuti hogy nem így lesz majd megoldva, hogy neked kell cserélgetned a lemezeket. Amúgy nem is biztos hogy 5 lemezes lesz. cd-s meg végképp nem, mert hát.. Az akkor max 3 GB-nyi méretet jelentene.cj8900 írta:Okey
. Azt mondjak 5 cd s lesz V.nem ertem mert ha szabadon akarok menni hogy mennyek egy cd csak 1 varosban lehetek?
Konzolnál és gépnél is tuti úgy lesz hogy gondolom telepítésnél több lemez kell, de a játék elfut egy lemezzel is. Vagy PC esetén lemez nélkül.
sztem sem hozzák vissza.am latin bandák nem lesznek?daniel9501 írta:Én részemről ürülök hogy lesznek benne bandák ismét,de azt nem hinné hogy a terület foglalást vissza hoznák a játékba.Franklin-hez meg pont ez a banda stílus illik