NoxiousEnterprise írta:Amúgy azon gondolkodom, hogy megint csak egyes autókat lehet tuningolni, vagy globálisan mindenre lehet rakni valami jól kinéző cuccot? Mondjuk egy spoilert és fehér gumit a traktorra, esetleg király kis lökhárítót a kamionokra? Én személy szerint az autókat is fejleszthetővé tenném, esetleg erősebb borítás, lámpák, stb. Tehát nem csak külsőségekben, de praktikumban is. Szerintetek milyen lenne ez?
Az a gond, hogy nem az számít, hogy "szerintünk milyen lenne ez", hanem az, hogy a R* szerint milyen lenne.

Én is örülnék neki egyébként, bár a traktortuningot én is kicsit fölöslegesnek érzem, mert az már kicsit átmenne Earn To Die-ba, csak zombik helyett a jardot meg a járókelőket lehetne a tuningból felszerelt aratóval feldarabolni.

Ettől függetlenül nem lenne bajom, ha lehetne tuningolni és ha minden járművet lehetne és szerintem is úgy kéne, hogy nem csak díszítőelemekkel, hanem olyanokkal is, amik megkönnyítik a vezetést. Én ellennék így egy ideig, készítenék pár dizájnos meg pár fura autót, lementeném őket valamelyik ingatlan előtt, de többet én se tuningolnék olyan sokat.