Én azért viszonylag elégedett vagyok azokkal az infócsokrokkal, amiket az elmúlt időszakban kaptunk a játékról, ami tőlem elég nagy szó. Nem azt mondom, hogy nem akarok még több új infót kapni, de most már, ezután a viszonylag sok infó után már kicsit kielégült az étvágyam. Szóval elégedett vagyok, persze nem azt mondom, hogy nem kell már semmi megjelenésig, de nekem most nincsenek akkora vágyaim az új infók felé, hogy ezeket a képeket úgy kezeljem, mint a hírcsendben való unaloműzőket.NoxiousEnterprise írta:Ezek a képek legalább vezetnek valahová Addig sem figyel a nagyközönség arra, hogy szinte semmit nem tud a játékról
Ez egy paradoxon, mert mivel ezt leírtad így már mindenki erre figyelt. mondjuk szerintem azért sok mindent tudunk. Nem gondoltan hogy május 14-re ilyen sok mindent fogunk már tudni.NoxiousEnterprise írta:Addig sem figyel a nagyközönség arra, hogy szinte semmit nem tud a játékról
Amit a legelső trailerben az ékszerboltba betörős jelenetnél sokan AK-47-nek hittek, az valójában egy Norinco Type nevű gépkarabély volt, amit a GTAPlace.hu is írt és az eddigi képeken/artworkökön is csak azt láttuk, amelyeken AK-47-re hajazó fegyvereket láttunk. Ettől függetlenül mivel az AK-47 egy mindenki által ismert fegyver és mert eddig szinte mindegyik GTA-epizódban megfordult, még a gyér fegyverfelhozatalú GTAIV-ben is, ezért szerintem mindenképp benne lesz az is a játékban. Nem fogják kihagyni a játékból ezt a fegyverlegendát.NoxiousEnterprise írta:Dehogy paradoxon Csak rosszul érted, amit mondok Amúgy most lesz AK-47, vagy nem lesz AK a játékban?
Szép hasonlat, csak ne kajáltam volna épp', mikor olvastam.NoxiousEnterprise írta:...Azért nem böfögtek valójában túl sokat fel, hogy csipegethessünk belőle.