Nem kaptam fel a vizet, higgadt ember vagyok!
Akkor kezdeném:
"nem lehet járva hagyni a motort" - nekem mindig sikerül csak egy megfelelő pillanatban kell benyomni a gombot!
Az igaz, hogy nehezebb, mint a GTAIV-ben de lehetséges!
"GTA V már a 12 éveseknek készült" - tudom, hogy szépen érvelted, hogy miért gondolod ezt, de azért ezt nem mondanám, szerintem a GTAV ugyanúgy annak a közönségnek szól, mint a GTAIV, csak itt nem annyira erős/komoly/szívbemarkoló a főszál, mint a GTAIV-ben, én akkor jöttem rá, hogy ez még mindig annak a közönségnek szól, mint a IV, amikor
Michael elveszítette a családját, áttudtam érezni a fájdalmát, meg amikor Trevor Mrs. Madrazoval kavart és elmondja, hogy nem volt valami szép gyerek kora, én ezeknél a pillanatoknál mondtam azt, hogy: EZ IGEN! - hiszen bele tudtam élni magamat a helyzetükbe, amit Ned, "Solo" és Steven csinált ebben a játékban szinte ZSENIÁLIS!
"ami a GTA IV-ben 10 másodpercet vett igénybe, mekkora tortúra lett a GTA V-ben" - szerintem ennek van megmagyarázható oka, habár nem tudom, hogy miért változtattak a IV telefonos stílusán, szerintem a kódokkal is vissza akartak térni a régi megszokotthoz!
Most így mást nem találok, de a rendőrös témához, most nem szólnék hozzá, hiszen kinek mi tetszik....szerintem jók a rendőrös üldözések a játékban, nekem bejön!
UI: Nekem nincs bajom azzal, hogy nem tetszik annyira neked a játék, szerintem ez az eddigi legjobb GTA, mivel te régebb óta követed a franchiset, mint én hiszen idősebb vagy és érettebb, lehet 1-2 év múlva én is úgy látom majd a dolgokat, mint te, de most még nem!