Maximálisan egyetértek Arminhóval! Engem is eléggé kiakaszt, hogy a Rockstar mostanában eléggé kussol, holott már ideje lenne beszélniük a PC-s megjelenésről, s az Online rablásokról is!
Sőt, azt ígérték, hogy még a tavasz folyamán megkapjuk a rablásokat, ámbár nekem van olyan érzésem, hogy abból nyár vagy ősz lesz.
Őszintén szólva: Egy picit (nagyon) unom már a GTA Online-t! Hál' Istennek négy nappal ezelőtt megszereztem a "Numero Uno" nevezetű trófeát, s már csak az "Above the Law" és a "Decorated" hiányzik a platinához
.
Alig várom, hogy megszerezzem azt a nyamvadt platinát, mert szeptember óta a GTA-n kívül egy játékkal sem játszottam PS3-mon.
Ennek ellenére reménykedek benne, hogy a közeljövőben bejárhatom North Yanktont és Liberty City-t is a GTA Online unalmas, de azért még mégis játszható világában. Emellett, ha ez ugyebár GTA
ONLINE, akkor ne csak Los Santost és Blaine County-t lehessen benne felfedezni, hanem más-más városokat is, mivel ez egy Online játék, s semmi köze a GTA V-höz!