Igen, ebben igazad van. Itt már nem város lesz város hátán, hanem lesznek erdős/sivatagos/hegyes/völgyes területek, ráadásul a víz alá is lemerülhetünk, szóval itt nem lenne olyan nehéz változatos küldetéseket megalkotni, mint abban a betondzsungelben a GTAIV-nél. Ráadásul már három külön irányítható és részben külön sztorival rendelkező főhősünk lesz, így szinte biztos, hogy megszűnik a 4-ben bejött monotonság, amit csak a jó sztori és karakterek tudtak részben elfeledtetni velem, valahányszor elkezdtem GTAIV-ezni.Cseszneki írta:Ezt jól mondod. De itt eleve már a nagyobb, gazdagabb terület miatt könnyebben lehet változatosabbá tenni a küldetéseketdani.szentgali írta:A GTAIV nyolcvannemtomhány főküldetése után valóban jól jönne a több mint 100 főküldetés, csak akkor nem lenne értelme, ha maguk a küldetések olyan monotonak lennének, mint a 4-ben voltak anno. Mert hiába lenne több, mint 100 főküldetés, ha kb. a 30-nál megunnám azt, hogy felhív egy megbízó, hogy menjek A-ból B-be, ahol a B többnyire egy lepukkant lakás vagy egy raktár, lőjek szét xy mennyiségű gengsztert, szedjem fel a pénzt, majd lógjak el a zsaruk elől. Szóval csak akkor látnék értelmet a 100+-szos főküldetésszámban, ha kb. olyan változatosak lennének, mint anno a San Andreasban voltak. Ha az lenne, mint a GTAIV-nél, akkor végig se vinném azt a több mint 100 főküldetést.
Ennyi!Rockstar69 írta:Na kinéztem a főoldalra és kiderült, hogy nekem van igazam!
A GTAIV-ben tényleg volt 94 főküldetés?! Nem csak úgy, ha a két külön befejezés (deal/revenge) külön főküldetéseit összeszámoljuk?! Mert én 88 főküldetésre emlékszem, legalábbis az egyik befejezésnél. Szóval ezek szerint összeadtad mindkét végkifejlet küldetéseit. Amúgy lehet, hogy én emlékszem rosszul a 88 főküldetéssel kapcsolatban, mert egy idő után olyan monotonak voltak a küldetések, hogy már számolni se nagyon tudtam, hogy hanyadszorra csinálom meg ugyanazt.Visali írta:Nem egyszer írtam már nektek erről az oldalról. Megnyugtatok mindenkit, az egész fake gyanús. Olvastam az Edge előzetesét, és abban semmi új nincs, csak a vízről áradoznak még picit. A Gameranx pedig egy igencsak kétes eredetű fórumbejegyzés alapján írt egy hírt (nem saját előzetest!). A játékidő dolog mindenképp kacsa, sehol sincs.
És még egy kis pontosítás azoknak, akik a küldetések számát saccolgatják: a San Andreasban 102 küldetés volt, a GTA IV-ben pedig 94.
Ezt lefordítanád, hogy tisztán lássam, hogy mit akartál ide írni? Kérlek szépen...Rockstar69 írta:Na mindegy, nem kell bocsánatot kérni...már így sokan tartoznak nekem.
Kicsit hülyén fogalmaztam. A lényeg az hogy nem kerül fel a "fekete" listámra.NoxiusEnterprise írta:Ezt lefordítanád, hogy tisztán lássam, hogy mit akartál ide írni? Kérlek szépen...