brenor írta:Ha nem gond én is feltennék egy pár kérdést, mivel én is a pc-sek táborát erősítem elég régóta!
1, A GTA 4-ben nagyon tetszett, hogy mennyire él a város. Az ötödik részben mennyivel jobb? (Pl. a tengerpart vagy a lepukkant gettók)
2, Milyen és hány bandatag van a játékban? Lesz többféle szerepük? Nekem nem tetszett a 4. részben, hogy kissé elhanyagolták őket.
3, Repülőnek milyen az írányítása? Repülés közben vannak pop-uk, mint pl. a san andreas-ban amikor a semmiből megjelent egy nagy fenyőfa?
4, Az online mennyire jön be nektek? Több helyen hallottam hogy eléggé rálehet unni. A tartalmak szoktak frissülni?
Szia!
1. Sokkal jobb! Mindenki éli a maga napját, egyesek isznak kávét az utcákon, avagy telefonoznak, beszélgetnek stb... Sőt, te magad is leállhatsz társalogni idegenekkel, akik valamikor pozitívan avagy negatívan reagálnak. A gettókban nagy a felhajtás, bandázások, lövöldözések a zsarukra, cigizés és még sorolhatnám. Durva lett!
2. Nagyon kevés banda van a játékban! Összesen 16 bandatag szerepel. Habár van a Merryweather és az Altruist Cult, de ők nem nagyon számíthatok bandatagoknak. Nos, hogy válaszoljak a kérdésedre: Itt nagyon elhanyagolták őket, mert a játék csakis rablásokról szól egy kicsit megtarkítva az IAA-el és az FIB-vel. Sőt, a legkiborítóbb az, hogy még bandaháborúk sincsenek, pedig a területek megvannak hozzá! Ballasnak, a Vagosnak, az Aztecasnak és a Családoknak (Grove) hatalmas gettóik vannak, s mégsem nem lehet elfoglalni őket!
(Jó, az Aztecasnak nincsenek gettóik)
Noha, azért az talán egy kicsit vigasztalóbb, hogy lesznek összetűzéseink a bandákkal 1-2 küldetés erejéig, de csakis ennyi, például a Ballas csak 5 küldetésben szerepel, Vagos 1, Grove 0 és az Aztecas 2, illetve Oscar Guzman mellékküldetéseiben is megjelennek.
3. Nem, nincsenek benne ilyen hülyeségek, mint a San Andreasban.
4. Hát, hogy őszinte legyen: Néha jó, s néha rossz! A küldetések egyhangúak, például: Lopd el a drogot egy bizonyos bandától, szállítsd le a feladónak, miközben üldöznek. Aztán, lopd el xy járművet Simeonnak, valamint hackerkedj egy kicsit, ennyi! Néha ez azért unalmas tud lenni... Végezetül, a tartalmakat frissítik, de igazából már a rablásokat várom! Mellesleg, a tartalomszerkesztő is egy kalap sz*r lett, már bocsánat...