Ne aggódj, van egy olyan rossz érzésem, hogy az interjú felében kb ugyanaz lesz, mint ami a gameplayben volt.Luszie írta:20 perces interjú? Komolyan olyan NFS feelingem van. Mire jön a játék már semmi újat nem fog tartogatni.
csak példa 18 dikan vagy 19 kén szálìtják kiRockstar69 írta:1, A DLC alatt a léghajót értik, amit minden előrendelőRockstar69 írta:1, A DLC alatt a léghajót értik, amit minden előrendelő megkap
2, Miért szeptember 20-án szállítják ki neked?
azt irtak hogy a megjelenes napjan küldik te az nem lehetetlen ?dani.szentgali írta:Miért akkor szállítanák ki?? Ez teljesen logikátlan főleg, hogy szinte bárhol rendeled a játékot (országon belül), akkor nemhogy két nappal később, hanem előbb kapod meg!
egyébként Szlovákiában ez a legjobb Cég.A neve Brloh.sk:DRockstar69 írta:Jó ratyi üzlet. De a DLC miatt ne aggódj, amiatt nem késik a játék!
Igen, ezt én is tudom igazolni, bár én nem voltam azon szerencsések között, mert nem rendeltem elő a játékot, de a magyarországi bolti kiadások előtt egy nappal kapta meg minden előrendelő az AC3-mat. Például a haverom sem 31-én, hanem már 30-án megkapta. Szóval ha előrendeled a GTAV-öt és azt is kiszállítják már egy-két nappal korábban Európába, akkor az előrendelők nem 17-én, hanem 16-án kapják meg. Persze nem akarok senkibe sem hamis reményeket ültetni, mert az AC3 esetében a magyar forgalmazó/fordító miatt lehetett ez nagy valószínűséggel, szóval nem biztos, hogy a GTAV-nél is így lesz, de a remény hal meg utoljára.Rockstar69 írta:Akkor nem vagyunk olyan messze egymástól Amúgy, ha pénteken jelenne meg a játék, akkor is pénteken kapnád meg! A boltok nem szeptember 17-én kapják meg a játékot! Sok ember az AC3-at a megjelenés előtt egy nappal megkapta.