Én ha abból indulok ki, hogy a IV nagyon el volt rontva etéren, akkor ha ezt nem rontják el, akkor még a sok fejlesztés mellett is kisebb gépigényének kellene hogy legyen, de ebbe inkább ne menjünk bele
Ha normálisan lett volna optimalizálva a GTAIV, akkor messze nem kellett volna olyan erős konfiguráció, mint ami kellett ahhoz, hogy full grafikán menjen. Tehát, ha jó optimalizálást kap az V, akkor lehet nem kell akkora gépigény, mint a nagyon rosszul optimalizált IV-hez, még akkor sem, ha grafikailag fejlettebb, meg jóval nagyobb pálya van. Szerintem Luszie így értette.
Ezt most komolyan kérdezted? Egyik sem igazi. A második meg csak leelemzi a képek alapján, hogy körülbelül milyen lesz a térkép. Ilyenből sok van, vannak jobbak, és vannak rosszabbak.
Félreértésről lehet szó, én is félreértettem, amikor először olvastam. Kiscserko szerintem azt értette, hogy valamelyiket a kettő közül igazinak gondolod, de te csak arra vagy kíváncsi, hogy szerintünk melyik állhat közelebb a valósághoz.
Kiscserko írta:Ja, akkor így mindjárt más a kérdés. Elnézést, hogy félreértettem.
Akkor már inkább az első, bár szerintem mindenfelé víz fogja körülvenni.
Bejelentették, hogy hegyek veszik egyik oldalról körül a térképet.