MOB662 írta:Sokat sírtok majd amikor játszotok akk ketté áll a szátok.
 így kell hozzá állni a játékhoz
 így kell hozzá állni a játékhoz  végre valaki
 végre valaki 
így van, én nem akarok hinni a sok kommentnek, amíg nem tapasztalom saját magam. egyébként ássa el magát, aki megnézte/ráadásul még fecseg is a kikerült dolgokról...nem mindenki kíváncsi rá, megjelenés előtt, előbb leírtak miatt.Kjissz írta:MOB662 írta:Sokat sírtok majd amikor játszotok akk ketté áll a szátok.
ez az jól mondodígy kell hozzá állni a játékhoz
végre valaki
a másik meg az ha igazi GTA fan az ember elnézi a hibákat és tudja hogy a R* fog majd Patch-eket ki adni nem tudom miért sír sok emberIksz írta:így van, én nem akarok hinni a sok kommentnek, amíg nem tapasztalom saját magam. egyébként ássa el magát, aki megnézte/ráadásul még fecseg is a kikerült dolgokról...nem mindenki kíváncsi rá, megjelenés előtt, előbb leírtak miatt.Kjissz írta:MOB662 írta:Sokat sírtok majd amikor játszotok akk ketté áll a szátok.
ez az jól mondodígy kell hozzá állni a játékhoz
végre valaki
Ne írjál már olyat ami nem igaz!Kjissz írta:nah megint le irom ezek a videok torrent-esek ami azt jelenti hogy a törrés a fizika és a irányitsá meg stb butitva van az eredeti játék nem ilyen ezek mind csak a torrent miatt ez azért csinálták hogy mindeki az eredetit vegyem eg

Mondjuk az igaz, hogyha Kjissz nem írna vissza mindenkinek valamit, akkor már rég nem is beszélne senki róla. Legalábbis nem ilyen aktivitással...
  Mondjuk az igaz, hogyha Kjissz nem írna vissza mindenkinek valamit, akkor már rég nem is beszélne senki róla. Legalábbis nem ilyen aktivitással... 
Jó kérdés, mert tényleg egyik magazin ezt mondta, a másik meg azt. De a többség azt írta, hogy előtte.Robbanto1 írta:Való igaz,tegnap én is csodálkoztam és mint ha mást olvastam volna egy régebbi hírről,tehát nem tudni hogy a GTA Online a sztori elött vagy után játszódik...

nevetségesek vagytok hagyjátok már magatokat, meg ilyen h "spoiler" kit érdekel én látni akarom ezt a játékot mert már vagy 3 éve erre vár mindenki semmit nem ront el ha megnézel egy két videót a játékról csak még jobban akarsz majd vele játszani mert olyan jó lett! Mellesleg azt se értem h ez itt a nagy GTA oldal aztán nem lehet róla beszélni ne szopassatok már hát hol beszéljem meg (pl.: ezeket a videókat) amiket már láttam ha nem itt, de most komolyan!? Nekem ez a véleményem tetszik tetszik nem nem gondolkodjon el rajta aki akar.  Béke!
 nevetségesek vagytok hagyjátok már magatokat, meg ilyen h "spoiler" kit érdekel én látni akarom ezt a játékot mert már vagy 3 éve erre vár mindenki semmit nem ront el ha megnézel egy két videót a játékról csak még jobban akarsz majd vele játszani mert olyan jó lett! Mellesleg azt se értem h ez itt a nagy GTA oldal aztán nem lehet róla beszélni ne szopassatok már hát hol beszéljem meg (pl.: ezeket a videókat) amiket már láttam ha nem itt, de most komolyan!? Nekem ez a véleményem tetszik tetszik nem nem gondolkodjon el rajta aki akar.  Béke!