Szerintem pont ezért. Hogy most minden figyelem a MP3-on legyen, és senkit ne "vakitson el" a GTA V, mert nyilvánvaló, hogy azt várják többen... Aztán kiadnának valami kis infót, és mindenki még jobban be lenne zsongva, mint valami 5 éves kisgyerek... Így meg csak a MP 3 van, arra lehet fókuszálni, nem tudja elterelni semmi a figyelmüket arról. Már, ami a GTA-t illeti. Majd nemsokára eljön a GTA ideje is..rohogseges írta:de én sem azt mondom,hogy a Max Payne 3 miatt késik a gta V,mert azt párhuzamosan fejlesztik,nem ettől fog késni! tényleg az a baj,hogy a Max Payne 3 miatt nem jön INFÓ,és amúgy is: értem,hogy a Max Payne 3 csak az első napokban volt világsiker,aztán már csalódás volt az eladása,és még mini dlc-k is vannak hozzá,amiket még el kell adni,és ezért még nem hajtanak rá más marketingelésére,hypolására. De komolyan,ennyire elvenné a figyelmet a Max Payne-ről pár gta V kép,vagy egy trailer,vagy legalább egy megjelenési dátum? szerintem aki meg fogja venni a dlc-ket,vagy a max payne 3-mat,az már eldöntötte ezt,tehát az egész marketing felesleges már,persze egy trailer és/vagy néhány képet természetes hogy kiadnak a dlc-ről bemutatásképpen,de emellet miért ne mutathatnának valamit a GTA V-ről?
insanity06 írta:kövessétek a példámat,én a feszültséget amit a R* okoz a GTA infó hiányával levezetem más megjelenő játékokra.A kedvenc játékom(Runaway1,2,3) készítői kb 1 órája jelentették be következő játékukat!Így kicsivel könnyebb kibírni Remélem akkor jelenik meg mikor a GTA mert akkor én ki nem mozdulok a gép és ps elől *-* R* is követhetné másnak a példáját és mondhatna már valamit
insanity06 írta:bezony bezony én még mindig jól elvagyok a négyel sőt itt van még az L.A Noire is + van rengeteg dolog amit lehet még csinálni és akkor repül az idő
hát a GTA IV már nem köt le,a L.A. Noire meg még nem köt le,már nagyon várom az augusztusi magyarítást hozzá addig meg marad nekem is újra a vice cityinsanity06 írta:bezony bezony én még mindig jól elvagyok a négyel sőt itt van még az L.A Noire is + van rengeteg dolog amit lehet még csinálni és akkor repül az idő
Hát akkora fan tényleg nem vagyok, mint itt egyesek.. de azért szeretem, nem kicsit. Meg azért nagyban függ attól is,hogy hogyan áll hozzá az ember.. Most attól, hogy itt izgulnék, úgyse jönne ki hamarabb a játék, ergó nincs értelme..Rockstar69 írta:http://www.gamestar.hu/max-payne-3-megs ... tudio.html
Az L.A.Noire szerintem rém unalmas....
Luszie: Te meg nem vagy GTA b*zi, úgyhogy még jó hogy jól bírod!
Amúgy akkor volt a jó mikor nem hoztam be a lemaradásomat, nekem minden csúszással volt meg. Akkor tudtam meg hogy létezik GTA IV mikor megjelent.