Teljesen egyetértek veled, Arminho!
Engem is nagyon idegesít már a GTA Online, ezzel szemben már csak 7 szint kell a platinához! (Jelenleg 93-mas vagyok.) Alig várom, hogy megszerezzem a platinát, mert amióta megjelent a GTA V, azóta nem játszottam egy játékkal sem! (Na jó, 1 hónapja végigvittem a Resistance 2 nevezetű PS3-mas exkluzívot.) Ezt letisztázva pár napja a Rooftop Rumble-t töltöttem be, s én is észrevettem azt a hatalmas kereket, vagy mit. Sajnos a Snapmaticcal nem eszkábálhattam képet, mivel küldetésekben nem lehet használni, ekképpen az igazi telefonommal gyorsan készítettem két fotót róla. Majd a napokban felteszem ide a fényképeket.
Ettől eltekintve az Online már nagyon unalmas! Szinte folyton-folyvást a Rooftop Rumble-t és a Trash Talkot töltöm be a menüből, mert azok adják a legtöbb pénzt és XP-t. Sajnos 81 után már nem lehet gyorsan átfejlődni, tudniillik ekkor kapjuk meg az utolsó küldetést, a Trash Talkot. Jóllehet mostanában a munkaadók a DLC-s küldetésekre invitálnak be engem, mert az összes alap főküldetést teljesítettem. A Landing Gear volt a legutolsó megbízás, ami nem DLC-s. Igen, sajnos a Landing Gear-t nem tudtam korábban megcsinálni, mert négy játékos kellett hozzá
![szomorú :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
. Viszont egy ismeretlen ürge meghívott engem erre a küldetésre, s pont négyen voltunk. Annyira megörült a szívem
![nagyon boldog :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
. Összegezve a Landing Gear után elérhetővé váltak a DLC-s missziók is. (Ebből sincs már sok. Ezeket is csinálgatom lassacskán.)
Ezt megmagyarázva sajnos a Deathmatcheken és a Capture Flageken kívül már semmi sem maradt nálam a GTA Online-ben. Versenyekből mind a 120 teljesítve (Verifiedek is), Survivalnál 9/9 és még sorolhatnám. Szomorú tény, hogy azért hagytam ki a Deathmatcheket és a Capture Flageket, mert a játék csak akkor engedi őket teljesíteni, ha legalább hárman vagy négyen, esetleg hatan vagyunk. S az eléggé evidens, hogy ilyen ritkán történne meg, ezért is csak az olyanokat végeztem el, amelyekhez legalább két ember szükséges (én meg egy másik játékos).
Hát ja, ez van...
Higgyétek el, én lennék a legboldogabb, ha valami normális frissítés jönne! Jelenleg 224 órát játszottam összesen az Online-vel és 180-at a sztoriban az első végigjátszásomban. (A másodikban jelenleg 44-45 óránál vagyok.)
Szerintem a Rockstar ezt DIREKT csinálja! Direkt a PC, PS4 és az Xbox One miatt húzzák ennyire a sztoris DLC-k és a heistek megjelenését! Sajnos meghagytak üresen négy helyet a DLC-s fegyvereknek az Ammu-Nationban. Ez pedig arra enged következtetést, hogy legalább még egy-kettő ehhez hasonló frissítések lesznek. Noha én úgy látom, hogy a Rockstar a GTA Online terén eléggé szar küldetéseket csinál, ezért is kéne inkább a free módot fejleszteni. Rengeteg lehetőséget tehetnének bele. Már eléggé unalmas golfozni, teniszezni és mozizni az Online-ben. SEMMI ÉRTELME! Nem is kapunk értük semmiféle XP-t. A játéknak mindenképpen jót tenne, ha lehetne benne vadászni, s az állatokat meg is lehetne nyúzni és a zsákmányt pedig eladhatod a Burger Shotnak és a Cluckin' Bellnek. Avagy visszatérhetnének az ökölharcok és az éjszakai klubokban való táncolás és szexszelés is! Például ökölharc során verekedhetnél játékosok vagy NPC-k ellen, ezzel is fejlesztve a teljesen fölösleges "erő" nevezetű skill-t. Továbbá vehetnél egy klubházat a Crewednek! A Lost and Damnedben lévő Lost MC klubházára hasonlítanának ezek a rejtekhelyek, s ottan a fontosabb vezetőknek lennének külön egyenruhájuk és járgányaik, sőt adhatnátok is egymásnak küldetéseket vagy megtámadhatnátok más-más rivális Crewet. Egyszerűen annyira feldobná a GTA Online hangulatát, DE szerintem ilyen sohasem lesz.
Viszont én már tényleg írok a Rockstarnak, elegem van, hogy ennyire hazudoznak mindenféle baromságot! Már november óta ígérik azokat a kiberakott rablásokat, de sehol semmi...
Valószínűleg a 100-as szint után nem játszok vele többet, hacsak nem kapunk valami NORMÁLIS DLC-t!