Nem a te kapcsolatoddal van a baj? Ismét csak videóban, de olyat láttam, hogy a srácnak azt írta ki, hogy mindenki kilépett, persze valószínűleg az ő kapcsolata szakadt meg a szerverrel. Veled is megeshet.Franklin465 írta:de én azt ki nem állhatom a gta online-ból, hogy ÖRÖKKÉ, MINDIG, olyan session-ba dob ahol senki sincs! ÖRÖKKÉ...
A számból vetted ki a szót! Lehet, hogy itt most páran le fognak nézni, de én a tegnapi dupla RP-s hétvégén is úgy fejlődtem tizenöt szintet három nap alatt, hogy mindent elkövettem annak érdekében, hogy a missionök kivételével minden játékmódban olyan lobbit kerestem, ahol nem volt senki, csak én. Sajnos Franklin465-tel ellentétben én nem találtam üres lobbit, így addig szívattam a lobbiban lévő többi játékost, amíg ki nem takarodtak végre a p*csába. Ezt követően bezártam a matchmakinget és egyedül nyomtam főként versenyeket és ejtőernyős ugrásokat, de néha beugrottam egy-két survivalbe is. És az a fura, hogy sokkal jobban éreztem magam egyedül, mint a sok retardálttal. A Missionök és survivalök kivételével mindenhol felb*szza az agyamat a sok idióta, többnyire ez az oka annak, hogy nem szeretem annyira a GTA-k multiplayerét. Viszont ha egyedül vagy nem retardáltakkal (főként haverokkal) van lehetőségem játszani, akkor egész jól szórakozom, így volt ez többnyire ezen a dupla RP-s hétvégén is. Számomra a megoldás, hogy élvezzem a GTA Online-t az, hogy egyedül játszom.Arminho írta:Épp az a jó, hogy egy degenerálttal sem kell játszanod!
Üres sessiont a sztori módból tudsz indítani Solo Session néven.Sajnos Franklin465-tel ellentétben én nem találtam üres lobbit...