realostew írta:Kíváncsi vagyok, hogy milyen körülmények között törhetett el az a gamer szemüveg.
Nem tán volt néhány idegesítő pillanat a konzol előtt ami egy enyhébb k*rvaanyázós dühöngésben teljesedett ki?
Áhhh, ez jó.
De semmi ilyesmiről nincs szó.
Egyszerűen csak vékony szárú szemüvegem van és eléggé koszosodik, pedig végig a tokjában tárolom, csak akkor veszem elő, ha játszom/TV-zek. A lényeg, hogy már eléggé idegesített, hogy egy nagy koszpacnit látok a szemüvegemen és megpróbáltam letörölni, csak én hülye oldalt fogtam meg a szárát és törölgetés közben a kezemben maradt a szára.
Próbáltam visszapattintani, de sajnos észrevettem, hogy nem lehet, ugyanis eltört a kis csavar.
Elvittem oda, ahol kb egy fél évvel ezelőtt csináltattam, és ott azt mondták, hogy leghamarabb 8-10 napon belül tudják csak megcsinálni. Azt hittem, lehidalok. 10 nap, mire visszarakják a szárát?!
Mert ha még a lencse tört volna össze/karcolódott volna meg, akkor még azt mondom, hogy oké, de hogy a szárát nem lehet visszarakni egy-két napon belül?!
Na mindegy, a lényeg, hogy addig sajna nem tudok játszani, amíg meg nem csinálják, mert a TV-t szemüveg nélkül nagyon rosszul látom.