Szerintem ebből a képből már lekövetkeztethető, hogy biztos ő lesz a főszereplőnk, hacsak nem lesznek a városban másik öltönyös emberek, akik vadászgépekkel röpködnek a város felett

tatec: Az ötletedet nagyon jónak tartom, jó lenne az is hogy pont egy lövöldözős küldetés közben vagyunk, és eltalálnak minket és meghalunk és jön egy érzelgős jelenet...! és ez után a fiúnkkal megkeressük a gyilkost, de ebbe ott a hiba hogy csak egy szálon fut a történet.tatec írta:Szerintem is o lesz a fo hos,de ebben a ruhaban,hogy fog bringazni?Na de hagyuk a bringat,lehet a R*keszit egy kis meglepetest az uj GTA-val es meg az is lehet.hogy valaszthatunk magunknak karaktert,de azt nem seretnem,vagy mint a Red Dead Redemption-ban a fo hos halala utan megjelent a fia.
Nekem pont ez nem tetszene, a karakterválasztás, mint a GTA1-ben annál inkább.tatec írta:Szerintem is o lesz a fo hos,de ebben a ruhaban,hogy fog bringazni?Na de hagyuk a bringat,lehet a R*keszit egy kis meglepetest az uj GTA-val es meg az is lehet.hogy valaszthatunk magunknak karaktert,de azt nem seretnem,vagy mint a Red Dead Redemption-ban a fo hos halala utan megjelent a fia.
Sztem jármüveket és lehet h a falukrol is lesz kép.wweraw írta:Vajon a következő képeknek mi lesz a nevük?
Szerintem valami épületek vagy éttermek.
Járműves már volt. A szabadidős képek előtti adag volt járműves.bencedome18 írta:Sztem jármüveket és lehet h a falukrol is lesz kép.wweraw írta:Vajon a következő képeknek mi lesz a nevük?
Szerintem valami épületek vagy éttermek.
az ejtöernyös képen van egy vizesés szerintetek lehet majd kajakozni?