Bocs a dupla hozzászólásért,de most tudtam megírni az új részt.... Íme itt az új rész. Egy kis segítséget kaptam lackoka-tól,remélem tetszeni fog
Amm Noxius,kérésednek megfelőlen az epizódban megtudhatod,hogy hogy került Vlad a képbe
Tommy,CJ és Niko kalandjai: 11.rész: Trevor visszatérése
By: Stan98 & lackoka
Vladimir: -Na ha már ki akarjuk nyírni őket,akkor van is egy tervem. Álruhát kell szereznünk,nehogy felismerjenek minket....
Armando: -Egyetértek.....amúgy elmondanád nekem,hogy hogy kerültél a kubaiakhoz vezérként?
Vladimir: -Elmondom. Nos az egész úgy történt,hogy Vice citybe utaztam megkeresni Tommy Vercettit. Sonny Forelli mondta,hogy össze hívja az összes nagy gengsztert,hogy kiiktathassa Tommyt és a barátait. Habozás nélkül jöttem,mert Sonny mondta,hogy Niko is itt van. Utálom Nikot.....Na szóval,amikor ideérkeztem,Sonny bemutatott engem a Kubaiaknak,és felajánlotta,hogy legyek a vezérük. Elvállaltam a melót,mert jó sok lóvét adott érte. Napi 2.000 dollár.....De már egy ideje nem keresett engem. Talán meghalt?
Armando: -Nem tudom,de én is így kerültem ide,hogy Sonny szólt nekem.....
Vladimir: -Rendben. Most viszont irány a ruhabolt.
A 2 gengszter meglátogatott egy közeli ruhaboltot,ahol persze nem fizettek,hanem fegyvert szegezve az eladóra elvittek egy golfruhát illetve egy télikabátot. A 2 férfi már a bolt előtt felvette az álcát. Armando kapta a golfszerkót,míg Vlad a téli dzsekit. A gengszterek visszasétáltak Tommy villájához,ám időközben elkezdett esni a hó. Vlad és Armando úgy tervezték,hogy hajóval mennek Tommyék után,de a hó miatt nem lehetett. Autóval se mehettek,mert az út csúszóssá vált. Tommy helikoptereit felrobbantották,így repülni se tudtak. Egy taxiba szálltak be,ami elvitte őket a reptérre. Amikor kiszálltak a sárga autóból,nem akartak fizetni,így taxis szólt nekik:
Taxis: -Hé! És az úti költség?
Armando: -Számodra nincs!
Taxis: -Hívjam a zsarukat?
Armando: -Hívd csak te szerencsétlen.....
Valdimirék ezzel ott is hagyták a taxist és a reptéren kibéreltek egy repülőt,ahol az 1.osztályon utazhattak.
*eközben Tommyéknál*
CJ: -Na most már valami kaja meg ital jól esne....
Tommy: -Hozok Sprunkot meg pizzát.
CJ: -Ok....
Tommy kiment a repülő konyhájára felvenni a rendelést. Ám a konyhán különös dolog történt:
Tommy: -kérnék 2 doboz pizzát és jó sok Sprunk italt!
Szakács: -Kérjél......tőlem nem kapsz.
Tommy: -Mi baja van?
Szakács: -te vagy a bajom!
A szakács teljesen megőrült. Egy bárddal és késekkel próbálta meggyilkolni Tommyt. A szakácsnak segédei is voltak. Tommy szerencséjére magával vitt egy stukkert és lepukkantotta ellenfeleit. A szakács súlyosan megsebesült,de nem halt meg,így Tommy odament hozzá,és azt kérdezte:
Tommy: -Mit akar maga? Ki a fene maga?? Válaszoljon,különben kinyírom magát!
Szakács: -So....sonn......Sonny Forelli.....kü....kü....küldött.....
A szakácsot Tommy azonnal szemközt lőtte és hozott a bandának ételt illetve innivalót. A szakácsról tehát kiderült,hogy beépített ember volt. Amikor visszament az elemózsiával az utastérbe,a fiúk és Mallorie észrevették Tommy arcán,hogy valami nincs rendben. Niko azonnal megkérdezte:
Niko: -Tommy! Mi történT? És miért véres az inged?
Tommy: -Hát csak.....
Niko: -Mi hát csak?
Tommy: -A szakács megtámadott....
Niko: -Milyen szakács??? Mi történt?
Tommy: -Sonny Forelli egyik megbizotja volt. Megtámadott és kicsit megvágott a késeivel,de nincs gond. Amúgy itt a pizza meg az ital....
Niko: -Hmm....szóval Sonny más embereket is összeszedett??? Vajon ki van még?
Ekkor megcsörrent Niko mobilja és nagyon meglepődött,hogy ki hívta őt:
Vladimir: -Szevasz Niko barátom!
Niko: -Nem vagyok a barátod te szemétláda! Mit akarsz tőlem?
Vladimir: -Hát drága barátom....Én egyet akarok! A VESZTEDET!!!!! Megkereslek és megöllek! Hallod te szarházi??!!! Megfoglak ölni!!!
*letette a telefont*
Mallorie: -Ki volt az?
Niko: -Vladimir......
Phil: -Remek....újabb ellenség!
Niko: -Igen,de most leszarom,mit akar tőlem! Ki kell menteni az unokatestvéremet és meg kell találni Michaelt!
Dwayne: -Így van!
Ez idő alatt Trevor a másik Kínába tartó repülőgép első osztályán úgy gondolta,hogy felhívja Nikoékat,hogy mi a helyzet. Ám mielőtt megtette volna,a Stewardesst behívatta,aki be volt tojva a korosodó férfitől. Trevor látta,hogy mindjárt telepakolja a gatyeszát,így hát beszólt neki:
Trevor: -Mit ácsorogsz ott te bamba barom? Hozzál nekem enni. Meg sört is bevedelnék!! Iparkodj,mert különben megint szétverem a fejed!
Stewardess: -Mmmmm......máris!!!
Trevor röhögött egyet,majd elővette a mobilt,amit egy nőtől lopott el,és felhívta Nikot:
Niko: -Igen?
Trevor: -szeva' öreg. Mi a helyzet?
Niko: -Fú öcsém te sok mindent kihagytál....
Trevor: -Mesélj csak...
Niko: -Nos először is megtudtuk,hogy ki Sonny apja. Kaptunk tőle sok lóvét és fegyvereket......
Trevor: -Fasza!
Niko: -Aztán kinyírtuk Sonnyt. Dwayne szétverte,utána meg lecsaptuk a fejét Baseball-ütővel.....
Trevor nagyon meglepődött mennyi mindent kihagyott. Niko az egészet elmesélte,ami eddig történt. Elmondta neki azt is,hogy a banda ketté oszlik,mivel Romant ki kell hozni a börtönből. Trevor nagyon örült,hogy a tervnek és már iszonyúan várta a Michael-el való találkozást. A hosszas beszélgetés után letették a telefont,és ekkor belépett a Stewardess sok finomsággal.
Trevor: -Ez meg mi a franc? Én nem ilyet kértem te ráncos tökű szerencsétlen! Hozz másikat,ez nekem nem kell
A Stewardess azonnal kifutott,Trevor pedig egy jó nagyot kacagott,hogy hogy kihasználhatja az ártatlanokat.....
*Ez alatt Vladimir-éknél*
Armando: -Nos akkor,mi a terv?
Vladimir: -Álruhában megkeressük Nikoékat,és váratlanul elintézzük őket! EGYESÉVEL! A bandát belülről kell kinyírni. Először csatlakozunk hozzájuk,majd ellenük fordulunk. Felajánljuk a segítséget, és a Kubaiakkal végetvetünk ezeknek a szánalmas lúzereknek. A barátom,Randy egy számítógépzseni. Ő meg tudja mutatni sec-perc alatt,hogy hol rejtőznek a mi kis barátaink. Niko telefonjának hol létét letudja nyomozni. Ugyanis ahol a mobil van,ott a tulajdonosa is!
Vlad azt hitte ez egy tökéletes terv lesz. Ám nem számított arra,hogy Niko mindenre felkészült és a mobilját kidobta a repülőgépből. Armando és Vlad nem sejtettek semmit.....
Randy: -Nos uram. A férfiak holléte meg is van! Japánban vannak az......ÓCEÁNBAN?
Vladimir: -Biztos azt hiszik,hogy a jó öreg Vladot a tengerben lerázhatják.....Engem ugyan nem vernek át!
Armando: -És ha ez csak egy átverés??? Ha nem is ott vannak,hanem csak a telefont dobták ki oda?
Vladimir: -erre nem is gondoltam
....Randy! Nem tudja véletlenül bemérni azt,hogy hol vette fel a telefont legutoljára Niko?
Randy: -Elméletileg megoldható,de a siker nem biztos....
Vladimir: -Azért csak próbálja meg!
Randy: -Rendben,uram!
Hosszas keresés után Randy meglelte,amit kerestek. Vlad és Armando nagyon örültek a dolognak,de arra nem számítottak,hogy a fiúk és Mallorie már nincsenek a gépen,mert leszálltak Kínában. Trevor már a reptéren várta barátait:
Trevor: -Hát szevasztok!
CJ: -Csá!
Franklin: -Cső Trevi bá'
Tommy: -Jó újra látni Trevor!
Mallorie: -Üdvözletem. Mallorie vagyok
Trevor: -Üdvözlöm,hölgyem,én meg Trevor! Na szóval akkor mi is a terv,hadd halljam még1-szer!
Niko: -Te,Tommy,CJ és Franklin megkeresitek Michaelt. Mallorie,Phil,Dwayne és én pedig megyünk kiszabadítani Romant!
Trevor: -Értettem.
Tommy: -Sok sikert! Most pedig nyomás!
Tommy,CJ,Trevor és Franklin sok embertől megkérdezték,hogy látták e Michaelt a környéken. Azonban mivel mindenki kínaiul szövegelt így nem értettek semmit. Később találkoztak egy hölggyel aki beszélte a nyelvüket. Franklin máris megkérdezték tőle:
Franklin: -Hé asszonyom! Látta ezt a férfit,aki a képen van?
Hölgy: -Elég ismerős. Mintha láttam volna párszor....
Trevor: -Esetleg nem tudja hol lakik?
Hölgy: -Hát nem igazán,mert nem annyira ismerem,csak szoktam látni itt a környéken....Annyit tudok,hogy Észak fele szokott hazamenni,szóval valószínűleg arra lakik -mutatott a hölgy észak fele-.
Tommy: -Köszönjük! Viszlát!
Trevorék máris útnak indultak,de nem sejtették mi vár rájuk. A hölgy nem említette,hogy az északi rész,tele van bűnözőkkel,gengszterekkel,drogdealerekkel,beépített emberekkel.....az a rész eléggé "gettósítva" van. De a fiúk nem tehettek mást,minthogy elindulnak arra felé.....Ez idő alatt Nikoék is csapdába sétáltak:
Dwayne: -ÁLLJ! Ez a környék nem biztonságos. Jártam itt már néhányszor. Peking legdurvább negyedeihez tartozik ez a rész. Annyit mondok,hogyha tovább megyünk,rázós utunk lesz!
Niko: -Nem érdekel! Megmentjük Roman-t és kész!
Erre felfigyelt 2 füvező srác,akik azt mondták ismerik Roman-t. Elvezették Nikoékat egy darabig,majd előrántottak 1-1 Uzit és Nikoékra szegezték a fegyvert, és egy kínai gengszter lépett Nikoék elé.
TO BE CONTINUED.....