Tommy,CJ és Niko kalandjai

Kitalált GTA sztorik.
Stan98
Díler

Re: Tommy,CJ és Niko kalandjai

Hozzászólás Szerző: Stan98 » 2013. 01. 14. 16:27

inkább csütörtök....

Szerk: Bevetném én is azt a módszert,amit Noxius! Ha akarjátok,akkor küldhettek nekem egy kitalált karaktert,amit Noxius is csinált a saját sztorijában. Mindenki max 1-et küldjön be,ha kérhetném! FIGYELEM! A beküldött karakterek közül csupán 1 darab kerül a történet ezen részébe! Természetesen később is lesz saját karakter bekerülésére lehetőség,de ennyi szereplő mellett nehéz a munkánk! Az alábbi szempontok alapján küldjetek karaktert:

-A karakter neve
-A karakter neme
-A karakter beosztása (pl. Mesterlövész,Állatbarát stb.)
-A karakter fegyvertudása
-A karakter kedvenc járműve,fegyvere (esetleg ha állatbarátmakkor a kedvenc állata)

FIGYELEM!
A beküldött karakterek közül nagyobb eséllyel indulnak a nő neműek,illetve a gonosztevők (legyen az nő,vagy férfi). Ismétlem! Csak 1 karaktert küldjetek és csak 1 FOG BEKERÜLNI! :) Hajrá! A karaktereket legkésőbb szerda délutánig küldhetitek! Privát üzenetbe!!!!!!!!!!

Stan98
Díler

Hozzászólás Szerző: Stan98 » 2013. 01. 18. 16:50

Íme a 16.rész. Bocs,hogy nem tudtuk megírni előbb a részt,de nem volt rá időm (magánügy hogy miért) és csak részletbe tudtam megírni. Kössz a segítséget és a karaktereket lackoka és TheGTAKING. :D Lassan az új szereplők jellemzése is bekerül az első rész végére... :)

Tommy,CJ és Niko kalandjai: 16.rész: A szöktetési-terv
By: Stan98 & TheGTAKING & lackoka

Szóval tehát Nikot a zsaruk,Trevort a katonák,Michaelt a Haitisek kapták el. Robert a sztriptízbárban volt. Nem tudta,hogy barátaival mi történt,de fel nem hívhatta őket,hiszen akkor a rendőrök megtalálják. (lenyomozzák) Az egyik pultoslányt lefizette,hogyha a zsaruk jönnek,mondja hogy látta őt elfutni a part felé. Közben bement az egyik örömlány szobájába,és gondolkozni kezdett.

Ezalatt Tommy a világítótoronyban volt. Figyelte a partot,de hirtelen valaki a torkához szorított egy Uzit. Tommy felvolt készülve ilyen támadásokra,így megszabadult a férfi kezei közül. Tommy amikor megfordult,látta,hogy egy Kubai és azonnal lerugdosta a lépcsőről.

Nézzük csak,mi is van Trevorral:

Ezredes: -Hehehe. A jó öreg Trevor Philips....megint itt. :lol: Most azonban nem katona ként. Nem meglepő. Még a zsarukat is elintézte. Hehe
Trevor: -Mi a szart akar tőlem?
Ezredes: -Hogy én mit akarok? Hát öreg barátom én a régi Trevort akarnám látni egy kis akció közben. Az új emberem, a 28 éves Matt Kenward,állatbarát és mesterlövész megtanít téged kesztyűbe dudálni te vén balf*sz.
Trevor: -Na mutassa csak be nekem. Kettétöröm mint egy f*szt!
Ezredes: -Gyere csak Matt!
Matt: -Igenis,uram! Mi a gond?
Ezredes: -Egy régi barátomat kéne elintézned.
Matt: -Szart csinálok belőled te vén tróger.
Trevor: -Anyáddal szórakozzál!

A 2 férfi szembenézett egymással. A nyitólépést Trevornak kellett megtennie. Trevor fegyvertelen volt,így kénytelen volt pusztakézzel harcolni. Matt azonban nem akarta túl könnyen elintézni magát,így idehívta egy füttyszóval az Alaszkai fehér farkasát. Iszonyatos csatába kezdtek. Trevorra ráugrott a farkas. Az öreg kemény fickó volt,úgyhogy egy farkassal nem volt nehéz elbánnia. Először pofánverte,majd eltörte a kutya állkapcsát. Matt meredten nézett. Túl nagy volt az arca de nem menekülhetett el. Bele is vágtak a harcba. Trevor egy ütést se kapott a 28 éves férfitól,porig alázta a fiatalt. Matt nagyon kellemetlenül érezte magát,és lelécelt a katonaságról a Cheetahjával. Az ezredes nagyon ideges volt,azt hitte Trevor alul marad. Tévedett. Trevor kisétált a kapun de az ezredes nem hagyta annyiban a dolgot. A fél katonaságot Trevor után küldte.

Közben Armandonal:

Armando: -Ki a fene maga?
???: -Mr Krakken vagyok. Bérgyilkos,és kidobóember.
Armando: -Ismeri Niko Bellicet?
Mr. Krakken: -Nem,de most velem kell jönnie.
Armando: -Kössz,hogy megmentett. Mellesleg Armando vagyok!
M.Krakken: -Leszarom ki maga! Most jöjjön,de kibaszott gyorsan!!!

Egy kicsit nézzünk szét Franklin terén is:

Franklin: -Ha ezeket a filmeket meglátják Nikoék!
F.B.I.: -Azonnal álljon meg!!!! És tegye le ami magánál van!!!

Franklin nem hagyta magát, és elővett 2 füstgránátot,és azonnal eldobta őket. Futott,ahogy a lába bírta, és bemenekült az egyik lepukkant házba.

Közben Mitch Baker és a motorosbandája egy csapat Haitissel harcolt. Mitch bandája szemmelláthatólag vesztésre állt. A Haitisek túl erősek voltak. Michael sem volt jobb helyzetbe:

Giorgo Forelli: -Na te kis pancser! Jól figyelj ide! A haverjaid miattad utazták be a fél világot,így nagyon fontos ember lehetsz! Ezért most kötök veled egy alkut....
Michael: -Mit akarsz te rohadék?
Giorgo: -2 választásod van! Megölöd a barátaidat,vagy én nyírom ki őket. Dönthetsz! 1 percet kapsz,ha addig nem döntesz, akkor a barátaidnak annyi...
Michael: -Rohadj meg te elcseszett féreg!

Ez idő alatt Niko már a rács mögött csücsült. Azonban a börtönben nem volt egyedül. Voltak más rabok is. Ők is randalírozás,lopás,emberölés és hasonlók miatt kerültek ide. Niko jól értett az emberekhez, és jól betudott illeszkedni. Belekezdett a cellatársával való ismerkedésbe. A cellatárs Nikonak ismerős volt valahonnan,de hirtelen nem ugrott be neki. Így megkérdezte a nevét:

Niko: -Üdv! Niko vagyok! Téged hogy hívnak?
???: -Húzz innen seggfej....
Niko: -Ne legyél már ilyen ellenszenves,barátkozni akarok. Tudom,hogy ismerlek valahonnan. Tommy Vercetti barátja vagy barátnője vagy...
???: -Ismered Tommyt?
Niko: -Igen...
???: -Ezesetben. Mercedes Cortez vagyok, Colonel Cortez lánya.
Niko: -ÁÁÁ tudtam én! Nem ugrott be a neved.
Mercedes: -Ja nekem ismerős voltál....Niko Bellic,ugye?
Niko: -Személyesen :) Amúgy te hogy kerülsz ide?
Mercedes: -Hát igazából azért,mert segítettem egy emberölésben. Apámmal voltunk a hajón,amikor a rendőrség apámat el akarta kapni. Egy illegális fegyverkereskedés miatt jöttek a fakabátok,de nem hagyhattam hogy apámat elvigyék. Így a rendőröket megkéseltem.....sajna mindkettőnket elfogtak,de apámat nem véletlenül nem ide hozták. Nem tudom hol van....
Niko: -Hát ha a mi ügyünket el tudnánk intézni,akkor szívesen megkeresném apádat....
Mercedes: -Miért ti veletek mi van?
Niko: -Hát hosszú sztori,de elmesélem.....

Niko elmondta a történetet Mercedesnek. Mercedes a történtek hallatán belelkesedett és segíteni akart Tommyéknak. Végülis Mercedes jól bánik a Katana-val meg az éles harcieszközökkel,így kell a csapatba. Niko tiszteletbeli taggá nevezte ki,de Mercedes nem minden akcióban vehetett részt,hiszen nem olyan kiképzett,mint Mallorie. Mercedes tehát nem állandó bandatag. Közben Philnél:

Haitis(1): -Na mit csináljunk ezzel a szerencsétlennel?
Haitis(2): -Szerintem égessük el,amíg magához nem tér.
Haitis(1): -Benne vagyok!
???: -Azt elfelejthetitek!! ÁÁÁÁ

Egy néger fickó rontott be az ajtón. 3 Molotov-koktéllal felgyújtotta a Haitis bandát. Philt kiszabadította és betette egy limuzinba majd elhajtottak a Malibuhoz ahol Roman és Mallorie várta a néger srácot... Ki is ez a fickó? Egy régi barátról beszélünk. Ez a csávó Vic Vance. Roman már elég régóta haverjának tartja Vic-et, és gondolta el kel a segítsége. Értesítette a történtekről és Vic habozás nélkül a segítségükre sietett.

Közben Mallorienál és Roman-nál:

Mallorie: -Remélem Vic kitudta hozni Philt...
Roman: -Ja én is. Remélem a többieknek jobban áll a szénája....

Időközben megérkezett Vic Philel. Phil már kezdett lábadozni,de nem volt a legjobb bőrben. Mallorie egy kicsit értett az orvosláshoz,szerencsére Philt is tudta ápolni. Roman és Mallorie gondozásba vették Philt. Victor itt maradt őrködni. Nem sokkal később CJ a BMX-ével visszajött a Malibuba. Nem tudta ki az a fickó az ajtónál így Malloriet kérdezte meg:

CJ: -Mallorie! Ki ez a fickó az ajtóban?
Mallorie: -Ő Victor Vance. A bandánk új tagja. Roman régóta ismeri,és minden támogat minket. De azt mondta nem állandó tag lesz,csak ha kell,besegít...
CJ: -Értem :D
Mallorie: -Amúgy miért jöttél vissza? Védened kell a Vrock Studio-t!
CJ: -Tudom,de felesleges. Értesültem pár dologról....Trevor szólt nekem adó-vevőn,hogy most szabadult meg a katonaságtól. Niko pedig a börtönben rohad. Azt mondta hogy Tommy régi barátnőjével,Mercedessel van a börtönben, és a cellában volt egy telefon,amit Mercedes csempészett be. Így minden bandatag tudja,hogy mi történt. Trevor úton van ide. Ráadásul a Haitisek és a kubaiak a szeméttelepre mentek tanácskozni. Egy régi ismerősöm a Haitis bandában beépített ember. Így mindenről tudni fogunk ezentúl,hogy mi zajlik Little Haitiben....Azt is tudom,hogy Michael fogságban van a Haitiseknél....
Roman: -Frankó. Most ki kell szabadítani Nikot és Mercedest. Illetve Michaelt....

Ezalatt Robert a bárból kijött,mert látta,hogy nincsenek rendőrök a környéken. Elindult a Malibuba egy taxival,útközben azonban Tommyt is kiszúrta. Tommy a taxist kivágta a kocsiból és nagyon gyorsan elhajtottak a Malibuba. A Clubban a banda megmaradt tagjai megbeszélték, mi van. Időközben Trevor is megérkezett. Egy gyors beszélgetés után A banda 3 részre vált. Victor, Tommy és CJ elmentek Nikoékért. Mallorie,Roman és a Phil a Malibuban maradtak. Trevor és Robert pedig Michaelért mentek. Útközben jött Mitch egy csapat Chooperessel és ők is Michaelért indultak. Trevor és Robert felszálltak egy-egy Chooperes mögé és a banda útnak indult.

Közben Franklinnél:

Franklin egyedül volt az egyik putriban. Egyszer csak meghallotta hogy kutya ugat az ajtóban. Frank úgy hitte, a saját kutyája az. Jól is gondolta. Így már Franklin se volt egyedül. A házban volt egy pár kézigránát és egy AK-47. Frank a kutyával és a fegyverekkel kiment az utcára. Nem volt sehol egy lélek se. Úgy gondolta visszamegy a Malibuba. Azonban amikor elért egy darabig. Az F.B.I. és Randy elkapták Franklint. Ám Franklin se volt pancser, gránátokat elő és bumm. Az zsaruk testrészei csak úgy repkedtek mindenfelé.... Franklin az egyik F.B.I.-os kocsiba beszállt, a kutyája leült mellé és elhajtottak a Malibuig. Gond nélkül elértek oda. A Malibuban Franklin is értesült mindenről. Franklin úgy döntött,hogy itt marad őrködni.

Ez idő alatt Armando és Mr. Krakken elmentek a Malibu felé. Armando nem tudta miért kéne odamenni,de Mr. Krakken már régóta figyelte a bandát, és tudja mi a gyenge pontjuk, a rejtekhelyük. ......

TO BE CONTINUED....

Lackoka
Sprunk-függő

Hozzászólás Szerző: Lackoka » 2013. 01. 19. 13:06

Király,Sirály,Angyalszárny!
:D :D :) :)

bodom26

Hozzászólás Szerző: bodom26 » 2013. 01. 19. 13:46

Jó lett. De az bisztos, hogy oda kell koncentrálni rendesen, amikor olvassa az ember, mert gyorsan pörögnek az események, de főleg azért, mert egyszerre több szálon fut a cselekmény. A kettő együtt meg durva. Mindenképp állandó olvasónak kell lenni ahhoz, hogy érthető legyen minden.
Üdv Stan!

NikitaDragovich
Őrszem
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: NikitaDragovich » 2013. 01. 19. 14:01

Ez nagyon jó lett :D, és kösz, hogy bekerült a karakterem; Matt Kenward :D.
És elsőnek azt hittem, hogy Mr. Klein is benne van, a Krakken miatt félre olvastam :D.

Lackoka
Sprunk-függő

Hozzászólás Szerző: Lackoka » 2013. 01. 19. 18:45

A Mr. Krakken ötletet én adtam, és még is azért mert tudjátok: Polip :)

Stan98
Díler

Hozzászólás Szerző: Stan98 » 2013. 01. 19. 19:15

Örülök hogy tetszik srácok :D

Stan98
Díler

Hozzászólás Szerző: Stan98 » 2013. 01. 22. 19:45

A kép és a videó mellett még volt időm megírni az új epizódot. Hát akkor jöjjön a 17.rész! :D

Tommy,CJ és Niko kalandjai: 17.rész: A szökés
By: Stan98 & TheGTAKING

Mr. Krakken és Armando a Malibu Club felé mentek. A tengerpartról akarták megközelíteni. Amikor a legközelebbi bokorhoz értek,látták,hogy Franklin az ajtóban áll,így nem tudnak bejutni.De mivel fel voltak fegyverkezve,így volt egy próbálkozásuk. Armando elég rossz célzó volt így Mr. Krakkennek kellett a mesterlövész puskát használni. Krakken Franklin fejébe akarta lőni a golyót,de nem találta a fejét,csak a vállát. Franklin a fájdalomtól összezuhant. Mallorie és Roman nagyon be voltak rosálva,nem tudták mi történhetett. Armando és a benga néger egyenest a bejárathoz mentek,ahol Franklin fetrengett. Armando 3-szor megrúgdosta az összezuhant férfit,addig Krakken bement. mallorie az emeltről észrevette a fickót és nagyon félt. Krakken körül nézett a földszinten. Közben Armando is bejött a diszkóba. Az egyik asztal alatt pihent Frank kutyája,aki rávetette magát a drogbáróra. Armando félt a kutyáktól,így nem tudott mit csinálni. Nagy nehezen megszökött a kutya "kezei közül" és kiszaladt az ajtón. Franklin nagy nehezen fel tápászkodott és szembe nézett Armandoval. Egy kis ökölharc volt,de Frank alul maradt. Armando a néger férfi fejéhez szegezte a fegyverét és azt mondta:

Armando: -utolsó szavad,te kis szaros?
Franklin: -Dögölj meg te szemétláda.

Armando meghúzta a ravaszt,de a tár üres volt. Franklin megfordult és úgy tökönvágta Mendezt,hogy az moccanni se bírt. Közben a klubban Roman egy katana-val és Machete-vel ment le a földszintre. Mr. Krakken észrevette. A benga néger gonosz létére,tisztességesen akarta legyőzni Romant. Semmi fegyver,puszta kéz.

Mr.Krakken: -Van egy ajánlatom te szerencsétlen. Leteszed a kardokat én pedig a fegyveremet és puszta kézzel verjük szét egymást. Egyikőnk meghal.
Roman: -Áll az alku!

Romannak nem sok esélye volt,de azért annyira nem volt hülye,hogy fegyver nélkül küzdjön. Krakken egy ideig püfölte Niko unokatestvérét,de az egyszer csak előrántott egy sokkolót. Lebénította Krakkent és gyorsan felszaladt Mallorie-ért és a Lap topjáért illetve a sérült Phil-ért. Majd Franklinnel és a kutyával elmenekültek. Éppen elértek egy buszt,amire fölszálltak. A busz Little Haitibe tartott.

Közben A VC rendőr állomáson:

Rendőr: -Álljanak meg! Maguk mind a körözési listán vannak!
Victor Vance: -Álljál meg te!

És puff,egy gránátot kapott a képébe. Az egész rendőr összevissza szóródott. Közben egyre több rendőr jött,de Victor a gránátjaival feltartotta őket,amíg CJ és Tommy bementek a cellákhoz. Nikot és Mercedest azonnal kiszabadították. Mire kiértek a celláktól,látták,hogy a fél rendőr állomás ég és mindenütt vér van. Ahogy a lábuk bírta,úgy menekültek el innen. Ők is egy buszra szálltak fel,ami szintén a Haitisek gettója felé ment. Közben a buszon:

Niko: -Köszönöm barátaim,hogy kiszabadítottatok minket.
Mercedes: -Igen, én is hálás vagyok.
Tommy: -Semmiség. Most viszont segítenünk kell Trevornak és Robertnek kiszabadítani Michaelt.
CJ: -Amúgy Vic!
Victor: -Hmm?
CJ: -Te nagyon ász arc vagy. Jól értesz a gránátokhoz. Kemény fickó vagy. Kellesz a bandánkba.
Victor: -Bocs skacok,de nincs időm veletek lógni minden percben. Az ilyen akciókban segítek,de ha kiszabadítottuk azt a Michael gyereket,akkor kiszállok.
Niko: -Pedig te aztán érted a dolgod,de ha nem hát nem...

Közben Tommy nagyon el volt kenődve. Hogy miért? Mert Mercedes még Candy Suxx előtt volt Tommy barátnője,ám amikor Tommy hazaért laza kocogás után,Mercedes éppen egy rendőrrel szeretkezett. Tommy rendőrt egy Baseball-ütővel úgy szétvert,hogy a zsaru fejéből nem sok maradt. Mercedest akkor el küldte a francba,és azóta nem látták egymást,pedig Mercedes nem egyszer kereste Vercettit telefonon,de Tommy sosem vette fel. Most,hogy újra találkoztak,Tommyban felcsillantak ezek az emlékek és nagyon rosszul érzi magát. Azonban Mercedes térden állva könyörgött Tommy bocsánatáért. Végülis Vercetti megbocsájtott a lánynak,hiszen az eset már 5 éve történt. Sőt Mercedes újra szerelmet vallott Tommynak,és Tommy újra megbízott a lányban. Azonban,mivel Niko jó barátjának tartja Tommyt,ezért Mercedesnek tisztán és világosan megmondta,hogyha megcsalja Tommyt,ő nem fog szórakozni és Mercedest egy életre elintézi. Mercedes megesküdött Tommynak és a régi pár,újra egyé vált.

Közben Trevoréknál:

Mitch: -Motoros banda,Trevor és Robert! Michael a környéken van. Bármelyik házban lehet. Keressétek meg! Hármasával megyünk felderíteni. Én Trevorral és Robert-el megyek. Scott! Te menj Kyle-al és James-el! A többiek pedig válasszák ki,kivel akarnak menni!
Trevor: -Hé p*csfejek! Ott egy tank!
Robert: -Azta a rohadt! Azzal kéne mennünk....
Mitch: -Hmm... van egy ötletem! Ti menjtek a tankkal én meg megyek elöl,nehogy átmenjetek a házon. Miénk ez a rész! Scott! Ti menjetek a szeméttelepre. A többiek nézzenek körül a pzzázóban a régi Haitis gyárban és a többi területen! Most pedig nyomás!

Néhány perc múlva a helyszínre érkeztek Romanék és Tommyék. Ők Mitchékkel tartottak. Niko észrevette,hogy az egyik házban pislákol a lámpa. Este volt,így nem volt nehéz kiszúrni,hogy melyikbe "van élet" és melyikbe "nincs". Trevor és Robert a tankban ült. Roman,Mercedes,Phil és Franklin a tank előtt várták meg a többieket. Mallorie is segített a fiúknak,hiszen már ő is jól bánt a fegyverekkel. Bementek a házba és látták,hogy ott van Michael egy villamosszékhez kötözve. Nem számítottak arra,hogy ez egy csapda. Azonnal ki akarták oldozni Michaelt,de Niko látta,hogy egy vékonyabb kötél hozzá van kötözve egy TNT-s hordóhoz. Ha azt a kötelet kioldják,az egész házzal együtt a levegőbe repülnek.

Niko: -A rohadt életbe! Mi legyen?
CJ: -Nem tudom,te vagy a lángész....
Tommy: -Ja Niko,most mutasd meg,mire is vagy képes!

Niko e szavak hallatán nagyon megörült,hiszen így visszanyerheti a vezérszerepet. Gondolkozni kezdett....Kis idő múlva:

Niko: -Megvan! A kötél csak akkor oldja ki ezt a szart,ha nagyon megrántjuk. Ki kell oldozni Michaelt,de úgy,hogy a kötelet közben valaki tartja. Amikor Michaelt kiszabadítottuk,de kötelet rá kell kötni a székre és kész....
Tommy: -okés!
Mitch: -Én fogom a kötelet!
CJ: -Én Mallorieval kioldozom addig Michaelt.

A többiek közben kint vártak a ház előtt. Trevor meglátta Giorgo Forellit. Kiugrott a tankból és Giorgo felé rohant. A gonosz férfi észrevette,és gyorsan értesítette a kubai és a Haitis bandát. Kb. 300 ember termett a helyszínen pillanatok alatt. Trevor visszaszállt a tankba,de amíg futott vissza a páncélozott járgányhoz, a bandák lövöldözni kezdtek... Egyikőjük a tank előtt álló Franklint fejbelőtte....és.....Frank meghalt. Trevor nagyon felkapta vizet:

Trevor: -Ti aljas szarházi szemétládák. Ezért kicsinálom a pofátokat a k*****a anyátokat!!!!!

Trevor beszállt a tankba és kilőtt Giorgoékra egy lövetet. Az egész banda a levegőbe szétszóródott a környéken.. végtagok és vértócsák hevertek mindenhol....Közben a többiek Franklint siratták. Nem sokkal később A házból kijöttek Nikoék és látták mi történt.

Niko: -Jézusom!
Mallorie: -Atyám uram! :(
Michael: -NEEEE!!!
CJ: -A rohadékok! Ezért számolunk velük!!!!
Tommy: -Ezt nem hiszem el....kicsinálom ezeket! Az összeset!!!!!!
Trevor: -MEGÖLÖM!!!!!!!!! KINYÍROK MINDENKIT AKI AZ UTAMBA ÁLL!!!!!

És Franklin halála nem volt elég....a banda egy újabb rossz hírt kapott. Egy idegen férfi jött a helyszínre,akit csak Robert ismert:

???: -Helló! A nevem Jack Anderson.
Trevor: -Ki a f*szom ez?
Tommy: -Üdv..öö segíthetünk valamiben?
Jack: -Nos én Dr. Robert Bockot-ért jöttem. Az F.B.I.-tól vagyok!
Niko: -robert! Megmagyaráznád?
Robert: -Ah,egyszer úgy is ki kell derülnie....Nos fiúk....ő Jack Anderson,az F.B.I. egyik ügynöke. És be kell vallanom......én is az F.B.I.-hoz tartozom :(
Trevor: -Te aljas szemétláda!!! Ezért nagyon ráfaragsz!
Niko: -Nyugi....mesélj csak....
Robert: -Azért kerültem ide igazából hozzátok,mert a feladatom az volt,hogy adatokat gyűjtsek rólatok,és ha mindenkiről a teljes adatlista meg van,akkor azt leadjam az F.B.I.-nak....cserébe az F.B.I. segít el kapni egy régi nagy Maffia vezért, Rodrigo Burnert,a legnagyobb chiacagoi bandavezért,és az én legfőbb ellenségemet....
CJ: -Ezt nem hittem volna rólad......kétszínű szemétláda....
Tommy: -Bíztam benned,de ezek után mit várjak?
Niko: -Húzz el innen....
Robert: -Fiúk! tudom,hogy ez most rosszul esik,de az életem árán is megvédem az adataitokat....és még fegyverekkel is támogatlak titeket az F.B.I. tudta nélkül....
Trevor: -Rendben van! De ha átvágsz minket,akkor elbúcsúzhatsz a fejedtől....
Robert: -Ja és még valami! Nekünk Jack-el el kell mennünk Londonba....ha elkísértek minket a reptérre,útközben adok nektek valamit,de itt enm tehetem meg,mert érzem,hogy figyelnek....
Niko: -Legyen.....

Nikoék elkísérték Robertet és Jack-et a reptérre. Robert átnyújtott minden bandatagnak egy repülőjegyet Afrikába.

Tommy: -Ez meg mire kell nekünk?
Jack: -Nagy veszélyben vagytok.....Robert ellensége, Rodrigo lepaktált a Haiti és Kubai bandákkal....nagy gázsiért felvásárolta az egész brigádot,és tudomásunk szerint terjeszkedni fog,így nem sokára Vice Cityt,Liberty Cityt és Los Santost annyi Haitis és Kubai fogja megszállni,hogy kevesek lennénk ellenük. Nekünk Roberttal nagyon fontos hogy elutazzunk Angliába. Jobban teszitek,ha ti is elhúzzátok a csíkot innen,mert a Maffia megállíthatatlan.....

TO BE CONTINUED......

Davekoma
Epsilonista

Hozzászólás Szerző: Davekoma » 2013. 01. 23. 15:19

Nagyon tetszik, de szerintem Franklin életbe maradhatott volna, de így is szuper.:)

bodom26

Hozzászólás Szerző: bodom26 » 2013. 01. 23. 15:29

Ha így hullanak a karakterek, valószínű lassan itt a vége a sztorinak, bár nem úgy néz ki. Ez egy durva történet, itt senki sincs bisztonságban! Talán csak Trevor! :D Csalánba nem üt a ménkű! :lol:

NikitaDragovich
Őrszem
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: NikitaDragovich » 2013. 01. 23. 15:44

Ez nagyon jó lett! :D
Szegény Franklin :insecure:
Jót nevettem, mikor Trevorék beszóltak nekem, hogy most elbúcsúzhatok a fejemtől! :D

Lackoka
Sprunk-függő

Hozzászólás Szerző: Lackoka » 2013. 01. 23. 15:49

jó szép, és Afrika .-----ááááá sajnos ez egy nagyon de nagyon ötlet volt!
Franklin ;) , találkozunk tavasszal !

Stan98
Díler

Hozzászólás Szerző: Stan98 » 2013. 01. 23. 17:01

Köszönöm :D Amúgy Bodom! Ne aggódj! A sztori még sokáig fog húzódni. Igazából azért vettem ki a sorozatból Franklint,mert annyi a karakter,hogy én se bírom követni xD de szerintem több ilyen főhős nem hal meg,csak kiszállnak a bandából a későbbi sztorikban majd egypáran....

bodom26

Hozzászólás Szerző: bodom26 » 2013. 01. 24. 21:03

Nem aggódok, tudom vannak még bőven. :D Jó sokáig húzódik? Akkor nyomasd Stan! :D

Stan98
Díler

Hozzászólás Szerző: Stan98 » 2013. 01. 24. 21:06

Íme a Tommy,CJ és Niko Kalandjainak logója,amit én készítettem! :D Kép

Válasz küldése