Bodom: Á, ez fájt! Terhes uye nem lehet! Hát, nem tudom, hogy lesz-e gyengepontja, hiszen hátrahagyott mindent. Max az élete a gyengepont.
Tigrito & Hessa: Elég jól hangzik, és ha valakinek a fejéhez vágják nagy erővel, képes másfél órától egy napig terjedő ájulást, nagyon durva esetben napokig tartó kómát okozni. nem vicc!
Hogyne lehetne terhes! Schwarzeneggernek is sikerült, pedig előtte több hadsereget mészárolt le, mint bárki és még egy földönkívülit is legyűrt! XD XD
Jajj, én meg már azt hittem, gránátvetőbe töltötte és rálőtte valakire... xD Na jó, tudom, hogy ez komoly...
Nox: Te nem bírsz leállni mi?
Remélem nem kavarod össze ezt a sok történetet. Még a végén Scottie Turner feltámad, és ő lesz Vinnie jobbkeze, Glen meg Bennet testvére!
Okés lett egyépként!
Szuper lett! Mint mindig... Bár eskü azt hittem, most Mr. Klein és Claude kap némi szerepet, de ez is szuper volt! Mikor jön a kövi???
Bodom: Glen Bennet testvére? XD Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy Claude és CJ édestestvérek... XD XD
Nem kavarom össze én, nem ám! Ez a The Last Ride, és a két kiegészítője, a Revenge of Maxvell és a Hamvaiból a főnix
Ebben Mr. Klein azért nem kap szerepet, mert ez még akkor játszódik, amikor ő Los Santos OG -s tetemeit szaporítja
Viccet félretéve: Ez csak amolyan melléktörténet, hogy levezessem a feszültségemet