Sziasztok bocs hogy egy hete nem írtam mert baj volta profilommal.Köszönöm a segítséget TheGTAKING-től.
Bandák Háborúja 4 rész A felszabadítás
Amikor CJ és Sweet végre hazaértek,CJ elmondta Cesarnek és Kendlnek hogy milyen kalandja volt Sweetel a sivatagban.Ezt az egész Torenos ügyet körülbeszélték.CJ már olyan ideges volt,hogy elkezdett tervezgetni,hogy mivel vághatnának vissza Torenonak,de CJ-nek az is eszébe jutott,hogy a bandatagokat akiket elfogtak.Ezért elhatározták,hogy először a Dilimorei rendőrségre mennek,de Kendl továbbra is otthon marad.Amikor már ott voltak a Dilimorei rendőrkapitányságnál,egyszer csak Sweet észrevesz egy rendőrt.Egyszer csak Cesar-nek eszébe jutott valami.
Cesar:Srácok,ismerem ezt a rendőrt.A neve Aaron Cameron,csak a nevét tudom,de hallgassuk ki,mert még azt is tudom,hogy rabokat szállít át más városokba.
CJ-nek és Sweet-nek tetszik az ötlet.Amikor már ott voltak a rendőr előtt Sweet beszélt vele.
Sweet:Jó napot rendőr úr.
Cameron:Takarodj te csoki f*sz.
Sweet:A k**va anyádat.Olyat adok wazze,hogy oda is becsengetsz,ahol még csak mázolnak.
Cameron:Kiskutyám gyere hop hop hop gyere a gazdihoz.
Sweet beüt egyet Cameron arcába boxerrel.Cameron is felvett egy boxert és elkezdődött a box.Ám Sweet ebben profi volt,szóval simán csak ő nyerhetett.
Sweet:Hol vannak a bandatagok te g*ci?
Cameron:Úgy sem tudsz meg semmit.
Sweet a fejére tartotta a Desert Eagle-t
Sweet:Na elmondod,hogy hol vannak a bandatagok,vagy szétlövöm a fejed.
Cameron:Oké oké beszélek.Három helyre szállítottuk el a bandatagokat.Az egyik hely amit most láttok,a másik hely San Fierro,a harmadik hely pedig Las Venturas.
Sweet:Kösz az infót f*sszopó.
Mielőtt elmentek volna az akcióra,a csomagtartóban CJ kap RPG-t,Ceaser AK 47-et,Sweet meg SMG-t kapott.
Így elkezdődött az akció.CJ maradt kint,hogy ha jönnének a helikopterek és a rendőr autók.
Ceaser fedezte Sweetet.Amikor már épp látták,hogy a rendőrök verik a Grove Streeti fiúkat Sweet még egy phsziopatánál is idegesebb volt.Sweet mindegyiknek leszedte a fejét,és a holt fejetket meg ketté lőtte.
Ceaser fogmost őrködni,még Sweet kiszabadítja a fiúkat.Az állapotuk nagyon gyenge volt,így Cesar titokban elvitte őket egy busszal a Los Santosi kórházba.Cesar tudta jól,hogy busszal menjenek,így álcázza magát és a fiúkat.Sweet kimegy a rendőrségről és látja,hogy Cameron szabadulni akar egy helikopterrel,így Sweet ráugrik a helikopterre.Látta,hogy CJ nincs a rendőrkapitányság előtt.Amikor már a víz felett voltak Sweet nem bírt tovább kapaszkodni,de szerencsére látott egy hajót és Cameron után ment Sweet.Már épp a szárazföldhöz ért,így Sweet tudta jól,hogy semmi esélye se lesz,ám egyszer csak CJ jön egy Annihilatorral.Sweet ráugrott az Annihilatorra.Már nagyon közel voltak Cameronhoz.Sweet megpróbálkozott mégegyszer ráugrani a helikopterre és sikerült neki.Cameron megszúrja késsel Sweetet,de Sweet kirúgja őt a helikopterből és még belelő egyet a helikopterből egy Desert Eagle-vel.Sweet úgy látta hogy Cameron meghalt,ám egy szénát szállító kamionra esett.Eközben Ceaser elvitte a bandatagokat a kórházba,és rögtön vissza akart menni CJ és Sweet után,mikor egyszer csak leüti egy idegen ember és Cesart elviszi egy rejtekhelyre.
???:Kelj fel te büdös mexikói.
Cesar:Ki vagy te?
???:Már nem is emlékszel rám?
Cesar:Csak annyit látok hogy fekete vagy és..............Tenpenny.
Tenpenny:Eltaláltad te gyökér.
Cesar:Én azthittem hogy halott vagy.
Tenpenny:Ez nem így van.Az orvosok újraélesztettek.Kutattam utánad,és a hülye haverjaid után.És most bosszút állok rajtad,és mindenkin aki keresztbe húzott nekem.Tenpenny ütötte Ceasert nem kegyelmezett neki.
Ezt egy ember meghallotta az utcán és bement a házba.
???:Hé hagyd abba te feka f*sszopó.
Az idegen eltörte Tenpenynek mind a két karját.Tenpennyt megrúgdosta és megszúrta késsel.
???:Takarodj el innen.
Tenpenny:Még te is megfogsz fizetni te fehér f*sz.
Az idegen segített Cesarnek.
Cesar:Köszönöm hogy megmentetted az életem.Megtudhatnám a nevedet?
???:Az én nevem Niko Bellic.Jól élek Liberty Cityben,lezártam az ügyeimet ott,és most eljöttem nyaralni ide.Hallottam hogy valakit vernek a házban.Így bejöttem és megmentettelek
Cesar:Nem akarsz segíteni nekünk?
Niko:De segítek.Tudom hogy csak pénzért dolgozok valakivel,de veletek most kivételt teszek.Ám nem kéne ide hívni a haverjaidat?
Cesar:A kecóhoz hívjuk a többieket.Vezetsz?
Niko:Vezetek,csak mond hogy merre menjek.
Cesar:Most játszak GPS-t?
Niko:Arra gondoltam én is.
Cesar:Na jól van.
Cesar felhívja CJ-t és Sweetet,hogy jöjjenek a kecóhoz.Mindenki ott volt és látták Nikot.
CJ:Ki a f*szom vagy te?
Niko:Az én nevem Niko Bellic.Közép-Európai származású vagyok.Hallottam hogy mekkora szarban vagytok szóval segítek nektek.És ha jól látom négyen vagyunk.Ceaser elmondott mindent hogy San Fierroban és Las Venturasban vannak a bandatagok.Mivel négyen vagyunk,ezért válljunk szét.Te meg te menjetek San Fierroba,én
és Cesar Las Venturasba megyünk.
A terv mindenkinek tetszett.CJ és Sweet simán kiszabadította a bandatagokat,de egyszer csak a Ballas és a Vagos banda rajtaüt CJ-nek és Sweetnek.Niko és Cesar ők is kiszabadították a bandatagokat.Cesarr elvitte őket Las Venturasi kórházba,addig Niko talált egy rendőrhelikoptert,és San Fierro fele vette az utat.Niko látta hogy CJ és Sweet szarban vannak,ezért gyorsan leszált a helikopterrel és felvette CJ-t és Sweetet.CJ és Sweet RPG-vel lőtte a bandatagokat.Egy ember hívta a rendőrséget,hogy kapják el a Ballast és a Vagost.A Grove Streeti fiúk gyorsan felszálltak külön taxikba,és a San Fierroi kórházba mentek.
Niko:Hogy hívnak titeket:
CJ:Engem Carl Johnsonnak,de csak hívj CJ-nek.
Sweet:Engem Sean Johnsonnak,de csak hívj Sweet-nek.
Niko:Egyébként valami feka zsaru megakarta ölni Ceasert.
CJ és Sweet:TENPENNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niko:Csak eltörtem mind a két karját és megszurkáltam késsel.
CJ:Jól tetted.
Sweet:Na most már menjünk haza.
Niko:Irány haza.
Vajon még fel fog bukkanni még valaki?Kiderül a következő részben.
TO BE CONTINUED.....................