Újabb rész, Jó szórakozást! Amugy ezek a DLC-k 3 részesek lesznek, megpróbálom jó részletesen leirni
In the Family DLC -Johnny-
2. rész: Nagy verseny part 1
Reggel van, nyolc óra körül, Johnny épp kocsikázni ment a városi autópályán. Pár óra motordűbőrőgtetés után, Johnnynak a pocakja korogni kezdett:
-Ejj enni kéne.- gondolta a hasára csapva
Johnny vett egy kanyart és lemenve az autópályáról, betért egy Mc' Donaldsba. Odaért a púlthoz és szólt a Mekis csajnak:
-Jónapot, egy Big Mac-et szeretnék!- szólt Johnny egy narancssárga pólóban, fekete nadrággal
-Rendben, itt eszed?- kérdezte a mekiscsaj a vörös egyeruhájában, egy rágot majszolva
-Nem, egy asztalnál.-mondta Johnny humorosan
-De ugy értem, hogy elviszed-e?- szólt vissza az alkalmazott
-Igen, ahhoz az asztalhoz.- mutatott Johnny egy asztalra
-Ohh, mindegy tessék itt a Big Mac.- mondta a púltos, miközben átnyújtotta Johnnynak az ételt
Johnny elment, leült egy asztalhoz, ami az épület jobb alsó sarkában volt az ablak mellett. Tiz perc múlva, Johnny befejezte az evést, elégedetten távozott, beült a kocsiba és a bázis fele vette az utat. Kemény fél óra autózás során, elért a hadiszálláshoz. Leparkolt és betért a társaihoz a főbejáraton keresztül. Steve ment egyből szembe vele:
-Cső Johnny!- nyújtotta a kezét. -Mi járatban vagy erre?- kérdezte Steve a maga narancssárga kapisonos felsőjében feszitve
-Csáó Steve!- szólt Johnny visszonozva a kézfogást. -Csak benéztem egy kicsit.- mondta miközben vakargatta a jobb karját
-Gyere mutattok valamit.- utasitótta Steve, miközben hátrakisérte Johnnyt
-Jólvan.- mondta, és Steve után ment
Átmentek egy ajtón, és erre Steve:
-Nézd! Eladtam a drogot, kicsit felujitottuk a helyet, vettünk pár hifitornyot, nagyképernyős tévét, pár új banda autót. Ott van a megmaradt drog, azt majd még idővel elszivjuk, arra van egy raktár, ott van még pár kiló drog, és vagy 2 millió dolcsi.- mondta Steve, miközben körbe vezette Johnnyt
-Ez király! Szép az élet! Jó kis hangulatta lett a helynek.- jelentette ki Johnny, és leült egyet vizipipázni
-Aztán azt hallottam, hogy lesz egy utcai verseny innen nem messze, a belvárosban. 10 milliót fog kaszálni az első.- magyarázta Steve, miközben ő is rágyújtott
-Értem.. És mit akarsz, mit csináljak?- kérdezte Johnny, és letette a vizipipát
-Meg kéne nyerni... Kövess! Megmutattom milyen autóval fogunk menni.- bevezette Johnnyt a garázsba
A garázsban volt öt szép autó, két izom, egy super-sport, és még kettő sport autó:
-Válasz egyet.- mondta Steve határozott kézmutatással
-Azta... Nem tudom.. Talán ezt a Dogde Chrarger-t.- jelentette ki Johnny, és közben végighúzta a kezét azon a csodálatos gépen
-Hmmm... 1969-es Dogde Chrarger... Jó választás. Na gyere inditsuk be, vigyük el egy körre, tuningoljunk rajta.- mondta Steve, miközben átnyújtotta a kocsi kulcsait
Beleültek, elinditották, mentek egy szép nagy kört a város körül, voltak a belvárosban, a tengerpart mentén, egyenesen a Hollywood tábláig, és onnan vissza. Ezt a szép kört megtéve, betértek egy tuning garázsba, hogy feltuningolják az autót a nagy versenyre, először a motrát, teljesitményét dobták fel, raktak rá turbot, és 3 foku nitrót is, a garázs szerelője elmagyarázta, hogy azt ugy kell használni, hogy egyszerűen lenyomod a zöld, sárga, piros gombokat. A zöld az eggyes fokozat, a sárga a kettes, a vörös meg hármas nitró fokozat. Ezután, kicsit a kocsi strapabiróságát dobták fel, a kasztni és a váz megerősitésével. Most jön a kinézet, narancssárgára festeték az autót, a függesztéseket lennebb rakták, és a lőkháritókat megerősiteték, ezután raktak egy gyári spoilert és készen is lettek. A kocsituningolás közben rájuk esteledett, Johnny meg Steve visszatért a bázisba, ahol letették az autót a garázsba, és nyugovóra tértek.
Ennyi is lenne, remélem tetszett!
![mosoly :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)