Az oldal még mindig él, de ez a játék már inkább egy "Columbo felesége" marad

Szerintem is elfelejthetjük ezt a játékot. Csak azt nem értem, a Rockstar miért nem jelentette be legalább azt, hogy a projektet törölték? És miért védette le még anno 2013-ban a brandet, ha ennyire nem akarnak semmit sem kezdeni vele? Eddig úgy voltam vele, hogy talán azért húzzák ennyire az emberek agyát és az időt, mert pont azt akarják elhitetni velünk, hogy már nem lesz Agent és akkor leplezik le ténylegesen a játékot, amikor tényleg senki sem számít rá, de mostanra már rájöttem, hogy ez hülyeség. Ahogy előttem is írták, ebből a játékból már tényleg nem lesz semmi. Már csak idő kérdése, hogy ezt a Rockstar is beismerje.Franklin írta:Ebből már nem lesz semmi. Azért kíváncsi lennék miért nem adták ki.
Oké, én csak erről az oldalról láttam anno a bejelentést, ezért írtam, hogy lehet, hogy kacsa. Végül azért én is sejtettem, hogy valódi, mert erről az oldalról ti is sok hírt szoktatok megosztani, és ti nem szoktatok nem hiteles forrással dolgozni. Úgyhogy a végén jó volt, hogy belinkeltem, csak nem akartam hülyeséget terjeszteni, mert én már oldalon nem láttam a hírt.Luszie írta: ↑2018. 11. 29. 17:47hivatalosnak tekinthető a hír, hiszen valóban hiteles oldalak is leközölték a hírt. Talán már egy hetes a hír, vagy még lehet, nincs annyi.
Én személy szerint örülök, de csak azért, mert remélem ez egyben azt is jelenti, hogy a jelenleg futó R* játékokra jobban összpontosít majd a cég.A kevesebb néha több. Ha kevesebb játék fejlesztésén dolgoznak, de azok minőségibbek lesznek, úgy érzem, érdemes volt elengedni az Agent kezét.
Lezárni szerintem nem kell a témát, mert lehet, valaki évekkel később még fog ide érkezni esetleg megjegyzésekkel, észrevételekkel... De valóban, nem lesz a leglátogatottabb témáink egyike.(mint ahogy sosem volt az, természetesen)
Sajnálom Ármin, hogy nem jöttek be a számításaid.