Kár, hogy holnapig kell várnom, hogy játszodjak rajta.
Aminek kezdete van, annak egyszer véget is kell érnie. Inkább "csak" négy kifogástalan epizódot csináljanak, minthogy a nagy nevet meg címet felhasználva folyamatosan, évről évre ontsák magukból a rosszabbnál rosszabb részeket csak a pénzért. Amúgy szerintem ha lement az Uncharted 4 kultusz, valamikor utána bejelentik a Last Of Us folytatását.Luszie írta:Irigykedem. Én is nagyon kíváncsi vagyok rá. Biztos állati lesz/lett. Na, majd egyszer...
Azt az egyet bánom, hogy befejező rész.
Az a másik véglet. De ebből a szériából még 2-3 jól kitalált részt még ki lehetett volna hozni. Amilyen tempóban így is megjelentek a részek...egyáltalán nem számított volna monotonnak az egész.dani.szentgali írta:
Aminek kezdete van, annak egyszer véget is kell érnie. Inkább "csak" négy kifogástalan epizódot csináljanak, minthogy a nagy nevet meg címet felhasználva folyamatosan, évről évre ontsák magukból a rosszabbnál rosszabb részeket csak a pénzért. Amúgy szerintem ha lement az Uncharted 4 kultusz, valamikor utána bejelentik a Last Of Us folytatását.
Az Uncharted 3-nál is ezt mondták, és mégsem lett befejező rész.Luszie írta:Azt az egyet bánom, hogy befejező rész.
dani.szentgali írta: a sok dicséret mindenféleképpen jár a Naughty Dog-nak, mert a játék valami fenomenálisan jó! Az első ami nyilván az ember szemét kiszúrja, az a látvány. Gyerekek, ez a játék valami fantasztikus! Gyönyörűen néz ki! Tényleg gyönyörű, már-már művészi a játék grafikája. Minden tökéletesen és részletesen lett lemodellezve. Maga a játékmenet is nagyon jó.