NikitaDragovich írta:Igen, nekem is nagyon tetszik ez az új AC. Mindenképpen vétel lesz!

Helyes!

Nem akarom elkiabálni, de komoly esély van rá, hogy ez a rész valamelyest visszahozza a reményemet és a kedvemet ebbe a sorozatba. Az majd a jövő zenéje lesz, hogy ebből pontosan mennyi valósul majd meg, mindenesetre egyelőre jónak tűnik az új AC. Annak pedig külön örülök, hogy az egyiptomi helyszínnel kapcsolatos hónapokkal ezelőtti spekulációk végül beigazolódtak, mert én egy-két kivétellel az összes eddigi AC-részben bemutatott történelmi kor helyett sokkal jobban el tudtam volna képzelni egy ókori egyiptomi pályát. Ez most megvalósul, csak kérdés, hogy milyen minőségben.
Gonzales írta:réges régóta szerettem volna spekulációkat/beszélgetéseket indítani erről a részről, viszont sikerült elunnom. Nekem is nagyon tetszik, 1-2 dolgot kivéve, de azon még javíthatnak. Mindenképpen megveszem

Apropó az Unityből a Co-op nagyon tetszett, kár hogy ebből megint kispórolják.
Igen, én is pár perce olvastam, hogy az Origins-ben semmilyen szinten nem lesz multiplayer, sem co-op. A multiplayer hiánya egyáltalán nem zavar, az előző részekben se tetszett, szóval örülök, hogy inkább a singleplayerbe fektetnek több időt és nem erőltetik a Brotherhood óta változatlan, szar multit. A Unity co-op-jával nem játszottam, vagyis csak egymagam játszottam végig talán egy co-op küldetést, mert ugye opció volt, hogy egyedül akarod-e megpróbálni, vagy pár online haverral. Igazából ennek a hiánya sem zavar igazán, bár azért ezt jobban el tudtam volna fogadni, mint egy multit. Egy co-op mód talán nem ártott volna, haverokkal jó lett volna ketten elvégezni pár nehezebb missziót. De mindegy, számomra az a legfontosabb, hogy a singleplayert ne basszák el és hozzák ki a maximumot ebből az Egyiptomos megvalósításból mind sztori, mind freeroam szempontjából. Ha ez összejön, akkor tutira megveszem a játékot.