Szerintem nem feltétlenül baj az, ha az embernek van mindkettő. Egyik haveromnak is van egy erőmű gépe, mellette ott a PS4 is, és sok újabb játékot először PC-re letölt torrentről, kipróbálja hogy milyen, letörli és ha tetszett neki akkor megveszi PS4-re. Kvázi teszteli a terméket, mielőtt pénzt adna érte. Ez nem feltétlenül rossz ötlet, ráadásul PC-re még mindig ingyen van a multiplayer lehetőség, ráadásul sokkal több online webáruházból tudsz vásárolni, melynek köszönhetően több akciót is kifoghatsz akár. Persze értem, mire gondolsz. Nem is feltétlenül kell, csak az a baj, hogy ez a laptop már nemcsak a játékban nem jeleskedik, hanem alapból is kaki, lassan áll fell, a billentyűzet totálisan ki van kopva (ezt laptop esetében ugyebár nem is lehet cserélni, max. veszel hozzá rendes billentyűzetet, de az meg megint szarul néz ki illetve több helyet is foglal), szóval több ok is szólna az új gép mellett. Egyébként a mobilitás azért az okostelefonok, kvázi mini PC-k és tabletek korában talán már nem olyan fontos szempont egy gépnél/laptopnál, hiszen egy telefon/tablet is el tudja végezni manapság már szinte ugyanazt, amit egy laptop (mínusz az esetleges dvd író/olvasó). Azt pedig vágom, hogy a gamer laptopok irreálisan drágák. Általánosságban maguk a laptopok is drágábbak, mint egy rendes asztali PC, az én gépem is 160k volt anno, viszont ugyanezért a pénzért már egy jóval jobb hardverű PC is belefért volna, igaz hogy ott meg monitor/egér+billentyűzet nélkül. Szóval nehéz dolog ez. Én azt mondom, hogy sose baj az, ha több gép is van a háznál, ha másért nem is, legalább azért hogy több helyen lehessen tárolni az adatokat, arra az esetre, ha valamelyik eszköz megadná magát.Rockstar69 írta: ↑2019. 05. 06. 21:12Szerintem konzol mellett pénz kidobás PC-re költeni. Ha meg játékra kell, akkor a laptop nem túl jó választás, max akkor, ha fontos a mobilitás vagy ha valami brutál gamer laptopot veszel, de az meg egy vagyon.
Na de ennyit a PC-kről/laptopokról, ezzel együtt pedig az OFF-olásból. Inkább térjünk vissza az eredeti témára: most tolom az AC Syndicate-t. Nem rossz játék, hangulatos, csak annyi a hibája, hogy pont ugyanolyan, mint amilyen az összes eddigi Ac játék volt, ennek következtében számomra, aki már rengeteg AC-t végigtolt, k**va unalmas. Igazság szerint már négy hónapja megvan, azonban alig játszok vele, mert egyszerűen uncsi már. Ettől függetlenül végig fogom tolni szerintem, de azért kicsit szomorú, hogy az AC sorozat kicsit 12 év alatt már totálisan kimerült. Ejj, pedig régen de szerettem.