Hát nem tudom, mert az AC 3-hoz nagyon megvenném a Washington DLC-t, bár találtam 6000 Ft-ért egy GOTY Editiont az UC 3-hoz, de végül is lehet, hogy a bátyám megvesz a God of Warhoz egy kiadást, amihez jár feltöltőkártya is, és talán abból megveszem az AC 3 Washingtont, szóval akkor Uncharted, de csak akkor, ha lesz a God of Warhoz kártya .Rockstar69 írta:Szerintem vedd meg. Én is megfogom. Főleg, hogy csak 6000 Ft újonnan!
Egyszer az első részét is újra megveszek, egyébként a kettő szerintem nehezebb volt, főleg mikor meg kellett ölni Lazarevichet a legnehezebb módban, hát az engem nagyon felcseszett, még a bátyám segített benne.Luszie írta:Igen én is rövidnek tartottam. Viszont minél nehezebben viszed, annál hosszabbnak tűnik...
Mondjuk én már az easy-t sem tartottam annyira nagyon könnyűnek, de a többi szinthez képest egyértelműen az. Gondolom azokhoz viszonyították.
Luszie, tudom hogy mi lesz az egy végén, a bátyámról láttam , egyébként kérlek válaszolj a kérdésemre, az Uncharted 3-ban nehéz megölni a főellenséget? (Ne mondd el, hogy ki a főellenség, csak arra válaszolj, hogy nehéz őt megölni legnehezebb módban? Mert ha könnyű, akkor Hardban fogom elkezdeni .Luszie írta:Az a Főellenség? Bocs, nevek közül csak a 3 "főszereplőjét" tudom. Igen, nekem a kettő pont azért nem tetszett, mert ilyen módon kellett megölni a főellenséget. Nem volt az nehéz, csak inkább időigényes, meg monoton. Találhattak volna ki valami jobbat. Az első rész befejezése tetszett eddig a legjobban. Nem mondom el, hogy milyen az, ha még nem játszottál/játszottatok vele. Igazából a kettőnek sem rossz a vége, ezt leszámítva