Hozzászólás
Szerző: Kiscserko » 2013. 03. 24. 17:00
Öhöm, a Watch_Dogs az jön PC-re, X-box 360-ra, PS3-ra és next-genre is.
Hát most vittem ki a The Betrayalt kb 1 órája. Nagyon király, sokkal jobb és szórakoztatóbb küldetésekkel, mint az alapjáték. Bár tény, hogy az egész hülyeség, de talán ettől olyan szórakoztató. A trailert direkt nem néztem meg mostanáig, és ahogy gondoltam, tényleg egy mindent szétszpoilerező trailert csináltak. Gratula, Ubisoft! Ismét megcsináltad!
TheGTAKING= Az első dolog, melynél írod, hogy nagy hülyeség, hogy Ben Franklin gonosz, arra az a válasz, ami a trailerben is elhangzik: "Mindenkiben van egy kis gonoszság."
Azt, hogy mi ez a párhuzamos dimenziós hülyeség, valószínűleg a következő rész végén fogjuk megtudni. Ebben eléggé minden kitalált, és az Amerikai Függetlenségi Háború után, mikor Washington megkaparintja a jogart, és megőrül. Itt minden, ami a játékban történt, az igazából nem történt meg. Ezt pontosan csak a jövő hónapban tudom elmondani. Ha jól emlékszem, akkor a The Infamy-ben azt mondják, hogy Haytham halott, így nem fog visszatérni. Bár én is örülnék, ha tévednék, jó kis karakter ez a Haytham.
A The Betrayal egy sokkal jobb kiegészítő, mint az Infamy, ez is kb 2 órás, viszont mindent tartalmaz a küldetéseken kívül, mint az Infamy, csak még pár hozzáadásával. Igazán szórakoztató, de lehetne egy ezressel olcsóbb. Fanoknak mindenképpen ajánlom, akik nem akarnak nagyon megmaradni az alap AC-nél, inkább kipróbálnának valami nagyobb hülyeséget, de szórakoztatóbbat. Akik eddig nem szerették az AC-t, ettől se fogják megszeretni, akik csak falmászás miatt nem szerették, azoknak érdemes kipróbálni, akik meg csak a k*rvasok bujkálásos kihallgatás és többi rejtőzködős f*szság miatt nem szerették, azoknak van egy jó hírem: általában lehet választani, hogy csendben, vagy hangosan gyilkolsz. Ugye Ubisoft, nem is volt olyan nehéz! Bár pár részen még mindig muszáj csendben maradni, de szerencsére ez már elenyésző mennyiségben. Folytassák így az AC4 Black Flagben, mint ebben a DLC-ben= szemet kiégetően fehér töltőképernyő nélkül, és opcionális rejtőzködéssel. Itt meg bírták csinálni, máskor miért nem?!