Végig vártam már tegnap este ,, nem semmi Credit volt ez végig néztem egy Family Guy részt xĐKiscserko írta:Szívesen, ha tudok, akkor öröm segíteni
Végig vártam már tegnap este ,, nem semmi Credit volt ez végig néztem egy Family Guy részt xĐKiscserko írta:Szívesen, ha tudok, akkor öröm segíteni
A többi részben is hosszú a credit.Mike1 írta:Fiuk lenne még egy kérdésem, ha meg találom a szelvényeket , azokat akkor is használhatom amikor offline vagyok ,?? tudjátok amivel a csalásokat tudom aktiválni ... XBOX-on
Köszi ,ezt nem tudtam eddig jó hogy szóltál !!TheGTAKING írta:A többi részben is hosszú a credit.Mike1 írta:Fiuk lenne még egy kérdésem, ha meg találom a szelvényeket , azokat akkor is használhatom amikor offline vagyok ,?? tudjátok amivel a csalásokat tudom aktiválni ... XBOX-on
A csalásokat bármikor tudod használni, bár csak az évszakos csalást használd, a többit ne! Mert nem fogja elmenteni a játékot!
Tehát, az évszakváltások kívül, ne használj más csalást!
Szívesen .Mike1 írta:)Köszi ,ezt nem tudtam eddig jó hogy szóltál !!
Nem tetszett a 3?Kiscserko írta:Cseszneki: Az egész nem a legjobb...
Mintha a saját véleményemet írtad volnaKiscserko írta:Az egész sztorija a 3-nak nem volt a legjobb. Persze egy csomó része tetszett, de 1000x jobban meg lehetett volna csinálni. Főleg, hogy senki sincs, akit nem cutscene-ként ölsz meg, s fontos lenne. Aztán a vége is elég gáz. Olyan, hogy végignézed, aztán annyit mondasz, eh.