Hozzászólás
Szerző: dani.szentgali » 2013. 04. 26. 12:30
Cseszneki és Kiscserko: A harmadik résznek volt véleményem szerint magasan az egyik leggyengébb végigjátszása. Nem is a sztorival volt a baj, szerintem az bőven hozta a hozzáfűzött reményeket, de magára a sztorira épülő főküldetésektől nagyon kevés kivétellel sokkal többet vártam. Pl vannak azok a háborús, csatás küldetések, amiket Kiscserkó-val már régebben megbeszéltünk. Aztán vannak a számomra a Brotherhoodos Romoluszos kincskeresős mellékküldetések után harmat gyenge és iszonyatosan rövid Kidd kapitányos kincskeresős mellékküldetések, amik a majással együtt töltenek ki maximum 1 órát a játékból, míg a BH-s elődeik jóval több időt töltenek ki. Ettől függetlenül én is azon a véleményen vagyok, hogy az AC3 a sorozat eddigi legjobb darabja, még ha véleményem szerint a főküldetések 80-85%-át úgy elcseszték az előzőkhöz képest, mint annak a rendje. De azért sok dolog van, ami részben elfeledteti az emberrel, hogy a főküldetések az eddigi leggyengébbek a sorozatban, például a mellékküldetések a Kiddesek kivételével mind pozitív irányba fejlődtek, ott vannak a negyedik rész alapjait képző haditengerészeti csaták, amelyek egyszerűen lélegzetelállítóak. Aztán lehet, hogy valakinek ez nem számít nagyon, bár nem hinném, hogy létezne olyan AC rajongó, akit ne érdekelne a harcrendszer, és ez a játékelem is a harmadik részben lett a legjobb a sorozatban. Nem is túl könnyű, de nem is túl realisztikus meg unalmas, dinamikus és brutális pont, amilyennek lennie kell.
Szóval azért jó dolgok is akadnak bőven, amelyek ha nehezen is, de a főküldetések és a milliónyi bug ellenére is az eddigi legjobb AC-vé tették a 3-mat.