Én azt mondom, hogy van a GTA, és a többi klón
Hogy ha kijön egy tejfölösszájú trónkövetelő, mindig azt mondják, hogy nem kell a gta-hoz hasonlítani! Már pedig én akkor is hasonlítgatni fogom míg világ a világ
És nálam általában a GTA -k nyernek. Ja bocs, mindig a GTA-k nyernek. Emlékszek, amikor a MaffiaII jött ki, ill. még jóval megjelenés előtt, mondták sokan az infókra hivatkozva, hogy így meg úgy alázza majd a GtaIV-et. És alázta? Egy szart. Hiába hasonlítgatok én is, tényleg nincs értelme. De! Miért is tenném? A GtaIV 2008-as az "alvó kutyák" meg még ki sem hűlt.
Egy négy évvel ezelőtti játékot egy 2012-eshez hasonlítani? Az nem igazságos. Majd, ha kijön egy klón a GTAV-tel szinte egy időben, vagy legalább abban az évben. De van egy tippem ki nyerne. Viszont, ha jön az V, mondjuk tavasszal, a sleeping dogs és közte nincs nagy időkülönbség, mégis, szerintem egy napon nem lehet majd a két játékot említeni. Fogadok bárkivel, hogy ha végre berúgja az ajtót az V, lesöpör minden klónt, de még a közvetlen utánna jövőket is.
Ja! ő... Ez az egyéb játékok topic? Bocsesz XD Félre katt. vagy csak már megint az a fránya elfogultsásg XD XD